![]() |
Hemşirelikte Kayıtların önemi Hemşirelik Eğitiminde Ölçme ve Değerlendirme Modül Eğitimi Hemşirelikte Kayıtların önemi Hemşirelik Eğitiminde Ölçme ve Değerlendirme Modül Eğitimi Eğitim hemşirelerine yönelik "Hemşirelikte kayıtların önemi ve ölçme değerlendirme" konulu 5 günlük bir eğitim programı oluşturulmuş olup 2. ve 3. Basamaktaki tüm eğitim hemşirelerinin katılımı sağlanmıştır. Bu eğitimde kayıtlar, soru sorma ve check-list oluşturma teknikleri, form geliştirme gibi konulara yer verilmiştir. Bilgisayar Eğitim Programı Eğitim hemşirelerine yönelik microsoft excel, power-point, movie maker ve publisher programlarını içeren 16 saatlik "Bilgisayar Eğitim Programı" düzenlenmiş ve 1. 2. ve 3. Basamaktaki tüm eğitim hemşirelerinin bu eğitime katılımı sağlanmıştır. Eğitim ihtiyacı doğrultusunda ek programlar düzenlenecektir. Geri Şube Anasayfası Müdür Yardımcısı Şube Müdürü Şube Çalışanları İletişim Bize Ulaşın Görevlerimiz Yönetici ve Hekimlere Yönelik Eğitimler Hemşirelere Yönelik Eğitimler Hizmet İçi Eğitimler Halk Eğitimleri Sempozyumlar Hemşirelik Hizmetleri Bürosu Mevzuat Formlar Eğitim Metaryalleri Arşiv Kaynak:istanbulsaglik.gov.tr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:48 AM. |