![]() |
Soru:"kolon kanserinden korkuyorum" iyi geceler dr bey benim şuan sigmoid denilen kısımda bacağa ve kalçaya vuran ağrım var ayrıca sanki alt karın bölgemi o kısımdan gelen bişey gitgide kaplıyor rahim bölgesine doğru ara sıra mideye vuran karın ağrısı ve ishal oluyor dr gitmeye korkuyorum açıkçası birde dr bey iştahsızlık hangi evrede başlar teşekkürler saygılar. Doç.Dr. Yusuf AKCAN 03. 11:00:32 sağlıkta korkarak geciktirme en kötü şeydir. zira olacaklar var ise siz korkuyorsunuz diye olmaktan vazgeçmez. eninde sonunda doktor yarımına gidersiniz. ancak gittiğiniz zaman gecikmiş halde olursanız sizi daha fazla sıkıntılı günler bekler. bu yüzden tedbirli olun doktora erken başvurun. erken kolon knaseri en iyi tedavi edilen ve tam iyileşme şansı veren bir tümördür. kaldı ki sizde tümör olma ihtimali yaşınız gereği fazla değildir.tüm bunları kafadan silmenin yolu kolonoskopi yaptırmanızdır. iştahsızlığı beklemeniz gerekmez !sağlıcakla.. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM. |