![]() |
Soru:"Mide rahatsızlığı" Sayın doktor bey.22 yaşında erkek öğrenciyim. 1.5 yıl öncesinde geçirdiğim bir cilt hastalığı (Pleva)yüzünden anti biyotik verildi.Ancak ben bu hapı içtikten yarım saat sonra karşı koyamayarak istifra ediyordum.dpktoruma danıştığımda nedenini araştırmadan dozajı düşük başka bir antibiyotik verdi o da aynı sorunu yaşattı.bu 1.5 yıllık süreç içerisinde mide bulantıları yaşadım.Son zamanlarda dışkımda kan gördüm.Ve karnımın sol üst bölgesinde aşırı olmamakla birlikte kendini belli eden ağrı ve bulantı söz konusu.Sizce sorun ne. Doç.Dr. Yusuf AKCAN 02. 22:46:58 öncelikle temel testlerinizin yapılması uygun olur.ç saha sonra gastroksopi ve üst batın ultrason gerekecek. ayrıca dışkıda kan görmeniz nedeni ile fleksible sigmoidoskopi yapılmalıdır. bunlarla sorunlar belli bir noktaya kadar anlaşılır hale gelir.bulantı bir çok sistemin sorunuda olabilir. bu yüzden geniş açılı yaklaşmalı başlangıçta.sağlıcakla.. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 PM. |