![]() |
Soru:"Şiddetli kabızlık ve ağrı" öncelikle selamlar doktor bey 2 yıldır daha doğrusu şikayetlerim 2 yıldır arttı daha önce de vardı fakat artık daha da belirginleşti. ben de kabızlık sorunu var.18 yaşında bir kızım basit bir kabızlık diyemiyorum çünkü 1 ay boyunca hiç WCye çıkamadım bir ara. hastaneye gittim bir çok ilaç kullandım kabızlık için yani müshil ilacı bile kullanmama rağmen hiç rahatlayamadım doktorun1tane iç dediği ilaç işe yaramadı 2tane içtim üst üste yine bir etkisi olmadı bir de üzerine dışkıda kan gördüm makkatta da kanama oldu anal muayene yaptırmadım yaşımın verdiği saçma utançla gitmedim daha ne olduğu bile belli değil normalde kabızlık olduğu için yani benim gibi hiç çıkaramayan birinin kilo alması gerekirken ben zayıflıyorum.ailemin bana karşı ilgisiz olmasından dolayı bende ihmal ediyorum kendimi ama çok ağrım oluyor çok kötü bir rahatsızlık sizce ne olabilir? yardım edin lütfen doktor bey...[img]/images/smilies/frown.gif[/img] Doç.Dr. Yusuf AKCAN 28. 02:01:51 Kabızlık, şiddetli ağrı ve kanama ve zayıflama bu şikayetlerin bir an önce incelenmesi lazım. bir gatroenterologa başvurun en azından bir fleksibl sigmoidoskopi yapılması gerekmekte. tabii temel testlerinizinde yapılması gerekecek. sağlıcakla... Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |