Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   yatan hasta acil cevaplrsanız sevinirim.kytril amp yazıyor raporda.3*3 mg/ amp.21 günde bir uy... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/545859-yatan-hasta-acil-cevaplrsaniz-sevinirimkytril-amp-yaziyor-raporda33-mg-amp21-gunde-bir-uy.html)

Bluesky24 19-04-2010 10:18 PM

yatan hasta acil cevaplrsanız sevinirim.kytril amp yazıyor raporda.3*3 mg/ amp.21 günde bir uy...
 
yatan hasta acil cevaplrsanız sevinirim.kytril amp yazıyor raporda.3*3 mg/ amp.21 günde bir uygulanan kür tedavisi yazıyor.1)buna göre 3*1 den 12 adet kytril verebilriimiyz.yoksa sadece 3 tanemi verebiliriz 2) kyytrıl amp için 21 gün içinde hangi günler uygulanacağı belirtilmelimi 1.2.3. günler gibi.teşekkürler



14





Yatan hastalarda ilacın maximal günlük dozunu aşmamak kaydı ile 5 günlük karşılayabilirsiniz. ancak sisiz raporunuzda 21 günde bir 3x3 mg olarak geçtiğinden 3 kt karşılamanız uygun olacaktır. Hasta 5 gün boyunca kullanacak ise raporda kürün düzeltilmesi gerekmektedir.



Kaynak: istanbul.sgk.gov.tr


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.