Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"ACİLLL - Kalp krizi" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/545725-soru-acilll-kalp-krizi.html)

Bluesky24 19-04-2010 09:57 PM

Soru:"ACİLLL - Kalp krizi"
 




Merhaba hocam; dün gece uuduktan 2 saat sonra birden kalbime gelen bir çarpıntı ve boğazımdaki bir düğümlenme ile aniden yerimden fırladım. her iki kolumda dirsekten boyna kadar uyuşma oldu. Ve halen o uyuşma devam ediyor. Bu gündne önceki günlerde sol göğsümde çimdiriyormuş gibi cana cıtan ve göğsümün altında-üstünde, solunda-sağında,ucunda olmaktaydı. öncesinde yaşadığımız gıda zehirlenmesinden dolayıda 4 gündür iğne,metsil,reflor,gibi ilaçlar kullandım. Hocam acaba yaşadığım kalp krizimiydi? Şimdidien teşekkür ederim.



Uzm.Dr. Murat YUCE



04.07. 23:18:06



Sayın üye,

Bu tip hayati durumlarda internetden cevap bekleme kesinlikle uygun değildir. bu tip siteler danışmada bulunnaların tedavisini ayarlamak için değildir. hastalıklar hakkında genel bilgi vermek içindir. buradan alacağınız cevaba göre tedavi düzenleyemezsiniz. buradan alacağınız bilgiler sizi doktorunuzla yüzyüze geldiğinizde bir miktar daha aynı dili konuşmanızı sağlıyacak hale gelmenize yardımcı olmaktan öte gitmez.



şimdi gelelim sorunuza,

yakınmalarınız kalp ile ilgili bir bulguyu dışlamaz bu yüzden en hzılı şekilde bir sağlık merkezine başvurup şikayetlerinizi bildiriniz.

-EKG

-Efor testi

-gerekirse angio vb yapılıp yapılmayacağına doktorunuz kara verecektir.



kalp yönünden incelemeniz normal çıkarsa reflü hastalığı açısından araştırılırsınız.



sağlıcakla...

Kaynak: www.saglikdanis.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.