![]() |
Soru:"karaciger" iyi gunler Dr. hanim benim sorum annemle ilgili annem 56 yasinda hepatit c hastasi gecen gunlerde karacigerden biopsi oldu.ben kendim Rotterdam dayim annem Kayseri de.sonuc ne cikti bilmiyorum doktoru igne ile hap vermis o igneyi her hafta 1 sene boyunca yaptiracakmis.gecen hafta baslamislar tedaviye igneyi vurdukduktan sonra annemin bunyesi mi kaldiramamis yoksa herkesmi oyle olur fenalasmis ates basmis butun vucudu 3 gun boyunca cok agrimis mide bunaltisi olmus.ignenin adi Peglntron120 mg ,hapta Rebetol 200 mg .hapi 3 sabah 2 aksam iciyormus. benim merak ettigim 1 sene boyunca bu igneyi her yaptirdiginda boyle ates basip 3 gun yatacakmi?birkac hafta yaptirdiktan sonra bunyasi alisir mi?cok teskkur ederim. Uzm.Dr. Esin KORKUT 21. 21:41:00 Ateş ve vücut ağrıları iğnenin yan etkileri. Bazı hastalarda hiç belirti olmasa da bazılarında daha ağır seyrediyor. Mevcut yan etkilerin 1-2 ay içinde azalarak geçmesini bekleriz ancak bazen daha uzun da sürebilir. önerim iğneden yarım saat önce parasetemol dediğimiz ilaçlardan almasıdır. Gün içinde 4 kadar alabilir. İğneyi gece yatarken yaparsa yan etkiler gece uykuda geçecektir. geçmiş olsun. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 PM. |