![]() |
Soru:"karaciğerin başıma açtığı işler" urea nitrogen 8 mg/dl//uric acid 3,9mg/dl//total protein 6,9g/dl//albumin 3,5g/dl//ast 175u/l//alt 331u/l//alkp 248u/l//total bili 1,2mg/dl//unconj. bili 5mg/dl//conj bili 7mg/dl alanine aminotrans liquid 297,8u/l aspartate aminotrans liquid 130,2u/l glucose hk gen .3 82,7mg/dl ldh acc ıfcc ver.2 196u/l renk sarı//görünüm berrak//dansite 1018//ph asit// lökosit estreraz negatif//protein negatif/nitrit negatif glukoz negatif/keton normal/bilirubin negatif urobilinojen normal/blood normal/mikroscopi negatif yaş:34 hocam hamileliğimin 8, ayında aşırı kaşıntı şikayeti ile dr gittim ama ilk önce dermatolojik bulgu diye dermatoloğa kaşıntı geçmeyince iç hastalıkları uzmanı bir dr gittim ama sonuç değişmedi. büyük kaydam kil rengi(açık)idrar hafif koyu şekere aşırı hassasiyet ne zaman şekerli bir şey yesem hatta bir meyva dahi vücutta içten gelen yanma elektriklenme ve batar olmakta şu anda 9,ay içindeyim yukarıdaki test sonuçları 30/08/. kaşıntılarım için avil krem ve hapı ultralan kremve calamine lotion kullandım ama özellikle losyonu ne zaman sürsen yanma artıyor kaşıntılar genelde el ve ayaklarda şiddetli ama zaman zaman diğer bölgelerde de olmakta acil cevabınızı bekler ilginize şimdiden tşk ederim Doç.Dr. Yusuf AKCAN 04.09. 17:25:54 safra yollarına acil ultrason çektirmelisiniz. safra yollarına düşmüş bir taş olabilir. böyle bir durum yoksa gebeliğin bening kolestazı vardır. buna da verilecek ilaçlar mevcut. tedavinizi ve diğer gerekenleri yaptırmak üzere bir gastroenteroloğa başvurmalısınız.sağlıcakla.. Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 AM. |