![]() |
Soru:"sırt ve sol kol agrısı çene ve dil uyuşması" merhaba saafiye hanım,ben 52 yasında bir bayanım ve sakinleştirici kullanıyorum.ayrıca yüksek tansiyon(hipertansiyon) hastasıyım ve ilaç kullanıyorum.bazen tansiyon ilacımı istemedende olssa aksatıyorum ve müthiş bir baş agrısı cekiyorum.kusma ve bulantıda oluyor.diger bi taraftanda son zamanlarda yaklasık 3 aydır aralıklarla sırt bölgemde ve sol kolumda bir agrı ve uyusma olmaya basladı ve sabahları kalktıgımda dilim morarmıs ve çenem uyusmus oluyor son günlerde bunun nedeni yüksek tansiyon olabilir mi sizce ben i aydınlatabilir misiniz?,suan doktora gidemiyorum ve sizden öneri bekliyorum simdiden cok tesekkür ederim. Prof.Dr. Safiye Bilgin 10. 01:59:22 Merhaba. Dilin morarmış olması dil ısırması nedeniyle olabilir. Bu da önceliklebir nöbet olasılığını düşündürür ancaknedenintam olarak ortaya çıkabilmesi içinmecburen bir nöroloji uzmanına başvurmanız gerekmektedir. İyi günler. _____ Prof. Dr. Safiye Bilgin _____ EEG (Elektroensefalografi) _____ 0216 478 16 94 Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 AM. |