Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Kadın 30 yaşında aldatıyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/544544-kadin-30-yasinda-aldatiyor.html)

Bluesky24 19-04-2010 07:18 PM

Kadın 30 yaşında aldatıyor
 


Kadınların 30 lu yaşların başlarında üreme şanslarını artırmak amacıyla daha çok aldatma eğiliminde oldukları belirtildi



ABD Illinois te bulunan Bradley Üniversitesi öğretim üyesi Dr. David Schmitt tarafından dünyada 48 ülkedeki kadınların cinsel alışkanlıklarıyla ilgili bir araştırma yapıldı. Dr. Schmitt, erkeklerin rasgele cinsel ilişkide bulundukları sosyoseksüel& döneme en fazla 20 li yaşların sonunda ulaştığını, kadınların ise partnerlerine en az sadık olma yaşlarının 30 lu yaşların başları olduğunu kaydetti. Dr. Schmitt, bu yaşların kadınların doğurganlıklarının azalmaya yüz tuttuğu ilk yaşlar olduğuna dikkat çekti.



İNGİLİZ Telegraph gazetesine konuşan Dr. Schmitt, Tam da bu dönemde gebe kalma olasılığı büyük oranda azalmaya, genetik bir sorunu olan çocuk doğurma ihtimali ise artmaya başlıyor. O yüzden sağlıklı çocuk doğurma güdüsü artıyor& dedi. Araştırma ayrıca Çin ve Japonya gibi, erkek nüfusun kadın nüfusundan bir hayli fazla olduğu ülkelerde erkeklerin gündelik sekse daha az ilgi duyduğunu, ABD nin kentsel bölgeleri gibi kadın nüfusunun daha fazla olduğu yerlerde kısa süreli ilişki oranının daha yüksek olduğunu ortaya koydu.

Kaynak : Bayposta.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.