Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"anti HCV test sonuçlarını yanıtlayabilir misiniz ?" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/544536-soru-anti-hcv-test-sonuclarini-yanitlayabilir-misiniz.html)

Bluesky24 19-04-2010 07:16 PM

Soru:"anti HCV test sonuçlarını yanıtlayabilir misiniz ?"
 




hocam iyi akşamlar.30 yaş, bayanım. 2006 yılında tesadüfen anti HCV 2.02 çıktı. 1 hafta sonra HCV RNA yaptırdım negatif çıktı. yılında kontrol anti HCV yaptırdım 0.25 negatif çıktı. Tekrar HCV RNA yaptırdım negatif çıktı.Enfeksiyon hastalıkları asistan doktoru RNA negatif olduğu için hepatit C olmadığını söyledi.Başka hastalıklar( virus, bakteri enfeksiyonu, otoimmun hastalıklar, hemofili, anemi , romatizmal hastalıklar vs. ) çapraz reaksiyon verebileceğini söyledi.ALT ve AST sırası ile 13 ve 12 idi.2009 ocak ayında merakımdan anti HCV yaptırdım 1.85 çıktı. HCV RNA yaptırdım negatif çıktı. ALT: 11 AST:12 idi. Bunun anlamı nedir ? Bu son testleri yaptırdığımda aktif ÜSYE ve otit tedavisi alıyordum( antb, analjezik ve NAC 600).İlk testtede yine ÜSYE için benical cold kullanıyordum.Hocam lütfen bu konuda bana yardımcı olun.Çok huzursuzum lütfen.................Aciiiiiiiiiilllllllllllllll lllllllllllll



Doç.Dr. Yusuf AKCAN



21. 14:09:12



karaciğer enzimleriniz normal, hcv rna negatif. bu durumda anti hcv + çıksa bile false negatif yani yalancı pozitif kabul eidlir.böyle bir hastada daha ileri tetkik önermem.sağlıcakla..







Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.