Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"LDH yüksekliği için ne yapmalıyım?" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/544535-soru-ldh-yuksekligi-icin-ne-yapmaliyim.html)

Bluesky24 19-04-2010 07:16 PM

Soru:"LDH yüksekliği için ne yapmalıyım?"
 




Merhaba hocam ben 25 yasındayım ismim Oktay.Hocam ben son 4 gündür stres icindeyim.Sol göğsümde yanma oluyor ve birden sanki nefes alamıyorum.Kardiyoloji uzmanına gittim EKG, eko testleri yaptı.Hic biseyin yok dedi kalple ilgili.gayet saglıklı oldugumu söyledi Kas agrısı teşhisi koydu.Dahiliye ye gittim ordada bisey bulamadılar. psikolojik nedenden olabilir dedi.göğüs hast. bölümüne gittim oda bisey bulamadı ama kan testi istemisti.LDH :860 (0-250) K:6,9(3,5-5,5) LDL:141,7 (62-130) Hocam bu noktalar yüksek çıktı. özellikle LDH cok yüksek çıktı. Bunun sebebi nedir sizce? Kalple ilgisi olabilir mi? Bir zararı varmı?Bir hastalığın belirtisi mi sizce?Sol göğsümde ki yanmalar psikolojik olabilir mi? Şimdiden cok tsk ediyorum hocam.Kolay gelsin

Dr. Editor Saglikdanis



01.04. 14:31:21



Ldh bir çok organ ve hücrede yer alan alt tipleri olan bir enzimdir. yüksekliği durumunda isotiplerine bakıp sorunun hangi organda olduğuna bakmaka lazım.

sitemizde LDH ile ilgili şu yazıyıda okuyunuz.



sizdeki K yüksekliğine bakılırsa kan analizi esanıdan bir hemoliz söz konusu gibi. bu yüzden herşeyeden önce testi tekrarlamanız gereir. kana alınırken uzun süre kola turnike yapılmamasına dikkat ederk bir daha baktırın.



sağlıcakla









Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.