![]() |
Soru:"erektil disfonksiyon sebepleri nelerdir?" 39 yaşında erkek. hastalığımın hikayesi şöyle : iki yık kadar önce yazın 6 ay kadar çalıştığım yoğun stresli ve yorucu bir işte , iki gün kadar havalı kompresör kullım ve iki kez ağır kaldırırken belimi ağrıttım. bu olaylardan sonra sertleşme ve erken boşalma problemi yaşamaya başladım.sonradan edindiğim bilgilere göre aşırı titreşime maruz kalan ya da bu havalı kompresör kullananlarda kalıcı sertleşme sorunu gelişiyormuş.Acaba psikolojikmi diye de düşünüyorum ama öyleye benzemiyor .iki yıldır sildenafil esaslı haplarla cinsel hayatımı düzenlemeye çalışıyorum . ama artık hap peşinde koşmaktan da yoruldum açıkçası.bu konuda beni aydınlatabilecek birisi varsa mutlu olurum. teşekkürler. Dr. Editor Saglikdanis 12.05. 15:34:59 penis ereksiyonu için çok fazla faktörün iyi bir şekilde bir arada çalışması gerkiyor. normal ereksiyonda kaslar, sinirler, damarlar ve hormonlar etkilidir. site içinde İktidarsızlık / sertleşme sorunu / impotans/ erectile dysfunction yazısını okuyunuz. tevadi için bir urologa görünmelisiniz. Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:57 AM. |