![]() |
Cevap: hayalin mucizesi kesinlikle alacağım teşekkürler. |
Cevap: hayalin mucizesi iletişim için: tuvalete çıktıktan sonra, "kaf,ha,ya,sad,ha,mim,ayn,sin, kaf" nurlu harfleri ile "kün feyekün" emri ile "Bismillahirrahmanirrahim" de ve uygulamaya başla. nefesi diyaframa kadar indir. karın nefes ile şişsin.alışta"hay" verişe "hu" de. 2-3 dakika uygula. sonra pamuklu bir havlu ile göbek çevresine dairesel olarak "ya zahir", "ya musavvir" diyerek saat yönünde sürt. önce yumuşak ,sonra sert.tüm bağırsaklara bu uygulama yaklaşık 5 dk . kadar yapılır. |
Cevap: hayalin mucizesi Alıntı:
idea3 |
"kaf,ha,ya,sad,ha,mim,ayn,sin, kaf" nurlu harfleri ile "kün feyekün" emri ile "Bismillahirrahmanirrahim" diyorsun. sonra 3 dk. şu uygulamayı yapıyorsun :nefes alıırken "hay " verirken "hu" diyorsun. bu nefes diyafram nefesi oluyor. sonra 5 dk . ya da 10 dk. da yapabilirsin : pamuklu bir havlu ile göbek çevresine dairesel olarak "ya zahir", "ya musavvir" diyerek saat yönünde sürt. önce yumuşak ,sonra sert.tüm bağırsaklara . böylece bilinçaltında baskılanan duygular ,düşünceler gidecek. zahir esmasının ve musavvir esmasının enerjileri bilinçaltını tekrar yapılandıracak. |
Cevap: hayalin mucizesi Kitap ilginc geldi.Baska ne gibi seyler var. Bu kitabi siparis edicem, peki yazari dini konularda guvenilir biri mi? |
Cevap: hayalin mucizesi Bu aralar mucizelere çok ihtiyacım var gerçekten,okuduklarından yararlanmak isterim bende.Paylaşırsan sevinirim takip edeceğim. |
Cevap: hayalin mucizesi mesajları sildim banı kaldırdım ne yapıyorsanız yapın. bundan sonra karışmıyorum. bu konuya benim yorum yapmamı gerektirecek, direk benimle alakalı birşey yazmazsanız sevinirim. |
Reiki bunu farkındalık sürecinde işletir. (Direk seninle alakalı bir şey yazdım.. En büyük hayrına olmasını seçiyorum..) actionsmile |
Cevap: hayalin mucizesi yazarı dini konularda güvenilir. kitapta arınmak, iletişim ile ilgili uygulamalar var. facebook sayfasından da takip edebilirsiniz. yaza: kubilay aktaş |
Cevap: hayalin mucizesi kitaptan uygulama: mim harfini söylemek: var oluşa mimler. direkt köklerden enerjiyi yukarı dairelere çıkarır. dal:muhabbet ve bereket getirir. ra: baş ağrısı ve enerji musallatlarını ,blokajları çözer. nun: ruhani güzellikleri celbeder. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM. |