Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diger Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-kitaplar/)
-   -   hayalin mucizesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-kitaplar/623254-hayalin-mucizesi.html)

Işıklı yol 21-08-2013 09:52 PM

Cevap: hayalin mucizesi

kesinlikle alacağım teşekkürler.

seniha. 01-08-2014 05:01 PM

iletişim için:
tuvalete çıktıktan sonra, "kaf,ha,ya,sad,ha,mim,ayn,sin, kaf" nurlu harfleri ile "kün feyekün" emri ile "Bismillahirrahmanirrahim" de ve uygulamaya başla. nefesi diyaframa kadar indir. karın nefes ile şişsin.alışta"hay" verişe "hu" de. 2-3 dakika uygula.
sonra pamuklu bir havlu ile göbek çevresine dairesel olarak "ya zahir", "ya musavvir" diyerek saat yönünde sürt. önce yumuşak ,sonra sert.tüm bağırsaklara
bu uygulama yaklaşık 5 dk . kadar yapılır.

Pelish 02-08-2014 02:20 AM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851044)
iletişim için:
tuvalete çıktıktan sonra, "kaf,ha,ya,sad,ha,mim,ayn,sin, kaf" nurlu harfleri ile "kün feyekün" emri ile "Bismillahirrahmanirrahim" de ve uygulamaya başla. nefesi diyaframa kadar indir. karın nefes ile şişsin.alışta"hay" verişe "hu" de. 2-3 dakika uygula.
sonra pamuklu bir havlu ile göbek çevresine dairesel olarak "ya zahir", "ya musavvir" diyerek saat yönünde sürt. önce yumuşak ,sonra sert.tüm bağırsaklara
bu uygulama yaklaşık 5 dk . kadar yapılır.

anlamadı ben? ne oluyor burda defalarca okudumda, devreleri yakıyodum yeni bişiy mi bu ?

idea3

seniha. 02-08-2014 02:16 PM

Alıntı:

Pelish Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851051)
anlamadı ben? ne oluyor burda defalarca okudumda, devreleri yakıyodum yeni bişiy mi bu ?

idea3

bağırsaklarda ikinci beyin var. hatta bilinçaltının bağırsaklarda olduğu söylenir. bu uygulama iletişimi kuvvetlendirmek için. uygulamanın başlangıcında ;

"kaf,ha,ya,sad,ha,mim,ayn,sin, kaf" nurlu harfleri ile "kün feyekün" emri ile "Bismillahirrahmanirrahim" diyorsun.
sonra 3 dk. şu uygulamayı yapıyorsun :nefes alıırken "hay " verirken "hu" diyorsun. bu nefes diyafram nefesi oluyor.
sonra 5 dk . ya da 10 dk. da yapabilirsin :

pamuklu bir havlu ile göbek çevresine dairesel olarak "ya zahir", "ya musavvir" diyerek saat yönünde sürt. önce yumuşak ,sonra sert.tüm bağırsaklara .
böylece bilinçaltında baskılanan duygular ,düşünceler gidecek. zahir esmasının ve musavvir esmasının enerjileri bilinçaltını tekrar yapılandıracak.

nurbanu 24-09-2014 10:30 PM

Kitap ilginc geldi.Baska ne gibi seyler var.
Bu kitabi siparis edicem, peki yazari dini konularda guvenilir biri mi?

aaysegul07 29-09-2014 09:21 AM

Bu aralar mucizelere çok ihtiyacım var gerçekten,okuduklarından yararlanmak isterim bende.Paylaşırsan sevinirim takip edeceğim.

Janer 01-10-2014 12:52 AM

mesajları sildim banı kaldırdım ne yapıyorsanız yapın. bundan sonra karışmıyorum. bu konuya benim yorum yapmamı gerektirecek, direk benimle alakalı birşey yazmazsanız sevinirim.

elisya 01-10-2014 07:20 AM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851808)
mesajları sildim banı kaldırdım ne yapıyorsanız yapın. bundan sonra karışmıyorum. bu konuya benim yorum yapmamı gerektirecek, direk benimle alakalı birşey yazmazsanız sevinirim.

Kızma arkadaşım.. Hala Reikinin tipik ama zorlu arınma sürecindesin belkide.. Hoşgörü ve kabulde olmak.. Her bir deneyim bir şey öğretir.
Reiki bunu farkındalık sürecinde işletir.
(Direk seninle alakalı bir şey yazdım.. En büyük hayrına olmasını seçiyorum..)
actionsmile

seniha. 01-10-2014 07:37 PM

yazarı dini konularda güvenilir. kitapta arınmak, iletişim ile ilgili uygulamalar var. facebook sayfasından da takip edebilirsiniz. yaza: kubilay aktaş

seniha. 17-05-2015 03:15 PM

kitaptan uygulama:
mim harfini söylemek:
var oluşa mimler. direkt köklerden enerjiyi yukarı dairelere çıkarır.
dal:muhabbet ve bereket getirir.
ra:
baş ağrısı ve enerji musallatlarını ,blokajları çözer.
nun:
ruhani güzellikleri celbeder.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM.