![]() |
Beyoğlu Çıkmazı Kitabı Hakkında Yorumlar Sol elini göğsüne dayayıp beni olanca gücüyle geri itti. Silahı iki eliyle kavradı. 'Uzak dur! ' dedi. Tabancanın namlusunu kendine doğru çevirdi, ağzına soktu. 'Dur! ' dedim. 'Ne yapıyorsun! ' (...) Gerçekten tetiği çeker miydi? Çekerdi! Silahı ağzından dondurma emer gibi yavaşça kaldırdı. Bu sefer namluyu iri memelerinin arasına gömdü. 'Sıkayım mı? ' dedi. 'Bırak şunu' dedim. 'Böyle şaka olmaz.' (...) 'Yaklaşma' dedi. 'Sakın yaklaşma. Vururum kendimi.' (...) 'Niye böyle yapıyorsun? ' dedim. 'Niye bana eziyet ediyorsun? Aklını mı kaçırdın? ' 'Delirttin beni. Manyak oldum senin yüzünden.' Namluyu memelerinin arasından bir aşağı bir yukarı sürttü. 'Çeliğin soğukluğunu hissetmek güzelmiş' dedi. 'Ölüm de böyle güzel midir acaba? ' 'Emin ol! ' dedim, 'Kurşunun tadını hissetmek o kadar güzel değildir.' 'Yaa! ' dedi ve namluyu bana doğrulttu. 'Kendimi öldürmekten vazgeçtim Galip. Seni öldüreceğim' dedi. Bir kahkaha daha patlattı. Bu sefer çılgın bir kahkaydı. (Arka Kapak) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:06 AM. |