Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Bilinmeyenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-bilinmeyenler/)
-   -   2012 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-bilinmeyenler/619192-2012.html)

juger 03-04-2012 09:56 AM

Cevap: 2012
 
Yazdığın son iki mesaja tamamen katılıyorum sevgili gülücan. Değişim, olması gerektiği için oluyor. Zaten bu değişimler meydana gelmez ise asıl felaket o zaman olur. Bunların olması her şeyin yolunda gittiği ile bağlantılıdır. Evet, 2012 yılı gezegenler açısından çok önemli bir yıl. Yeni bir çağ, yani yeni enerjiler ve insan bilincinin genişlediği, ufkunun açıldığı bir yıl olacak. Biraz da "Ne ekersen onu biçersin." sözü ile alakalı, herkes hakettiği kadar alacak. Bu yüzden kişisel gelişim konuları ile uğraşmak, sevgiyle bütünleşmek, meditasyon yapmak, güzel düşünmek bize çok şey getirecek.

Zaman, mekan ve şartlar ne olursa olsun, insan her zaman çalıştığı kadar alır. Ne bir eksik, ne bir fazla. Bu tür olayları çarpıtmaya ya da felaket senaryoları üretmeye hiç gerek yok. Bu insanları sadece strese sokar. Ama 2012'nin her açıdan önemli bir yıl olduğunu unutmamak gerekir. Tabii son yılımız olmadığını da :)

Hz. Mehdi'ye gelince; eski İslami kaynaklarda bu konu hiç işlenmemiş. Kuran-ı Kerim'de tek bir ayet de dahi geçmiyor. Bugüne dair birkaç uydurma söz ve dedikodular dışında hiçbir kanıt yok. Dolayısıyla böyle bir kişi de yok. Bu Hz. Muhammed'in son peygamber olduğunu yalanlamak için uydurulmuş bir senaryo. Ya da insanları felaketlerin olacağına inandırmak için. Zira en büyük felaket olan kıyametin ne zaman kopacağını bilemeyiz. Belki yarın, belki gerçekten 21 aralık. Hiç bilemeyiz. Ama insan her an felaketleri düşünerek yaşarsa, hayatı kendine zindan eder. Güzellikleri düşünerek yaşamak gerekiyor. Kıyamet nasıl olsa gelecek :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.