Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Bilinmeyenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-bilinmeyenler/)
-   -   2009 için POTANSİYELLER (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-bilinmeyenler/351455-2009-icin-potansiyeller.html)

pitircik 29-04-2009 07:33 PM

2009 için POTANSİYELLER
 
İlk Kryon kitabında size, bugün realiteniz olan potansiyelleri verdik. Kararlarınızın potansiyelleri olarak gördüğümüz şey önünüzdedir. Bu, potansiyellerin realite haline gelmesi, potansiyellerle ne yaptığınıza bağlıdır. Bu gezegendeki çok derin olan Işıkişçileri tarafından yaratılan kollektif bir enerji var, gezegenin kendisinin en özü farklı şekilde titreşiyor, çünkü siz buradasınız. Kristal Izgara farklı şekilde titreşiyor, çünkü siz buradasınız. Tüm bu ezoterik konuşmalar iyidir, ama bunu hissetmelisiniz! Önünüzdeki realiteyi görüyor musunuz?



Oh, bu gezegende uzun zamandır yaşamış olan sevgililer, 20 yıl öncesinin neye benzediğini hatırlıyor musunuz? Bugün, şu andaki olaylardan konuşacağım, size sormama izin verin: 20 yıl önceki hava durumunuzu hatırlıyor musunuz? Bugün olduğu gibi değil, öyle değil mi? Yaşamınızın, işyerinizin enerjisini hatırlıyor musunuz? 20 yıl önceki politikanızın ve iş aleminizin enerjisini hatırlıyor musunuz? Bunu hatırlıyor musunuz? Çünkü bugün bu aynı değildir.



İnsanlığın tarihinde bunun gerçekleştiği, bilincin bu kadar değiştiği 20 – yıllık bir süre asla olmadı. Bu olayların nedeni, sizin yapmış olduklarınızdır. Geriye gidip doğmaya hazır olarak beklediğiniz yerde buraya gelmek için güçlükle beklediğinizi hatırlatabiliriz.



Çok uzun zaman öncesine, kavrayamayacağınız zamanlara, dünyanın eriyik halde olduğu ve şekillendiği zamana geri gidebilirim; orada birlikte dünyaya bakıyorduk. “Bu yeni yuvanız” diyorduk. “Soğuyuncaya kadar bekleyin, orada olacaksınız” diyorduk. “Başka bir test için” diyorduk. Oh, bu İnsanların testi değil. Bu, enerjilerin testi. Şimdi, buradasınız, ağır işinizi yaparak dünyanın üzerinde oturuyorsunuz.



Bazılarınız o günleri hatırlayabilirsiniz – dört milyar yıl öncesinden söz ediyoruz – ama hatırlayamayabilirsiniz, çünkü bu sizin Akaşanıza yerleşmiştir. Hücresel yapınızın parçasıdır, yaşlı ruh. Şeyleri bizim gördüğümüz gibi görmemek İnsanın doğasıdır. Ama burada 2008 yılında Kasım ayında oturuyorsunuz. Bize göre, bunlar sadece rakamlardır, yıllar değil. Bunlar enerjidir. Sekiz ve iki, bir eder. Bu birliktir. Bu yeni başlangıçlardır. Bu, eski enerjinin kazanından dışarı çıkmaktır. Bu, yeni bir çağda ortaya çıkan sizlersiniz. Bunu size anlattık.



Nereden başlayacağız? Nasıl başlayacağız? Korku ile başlayalım. Ve bunu yine söyleyeceğiz. Korku bir enerji değildir. Korku Tanrı’nın sevgisinin eksikliğidir. O bir deliktir ve siz bu deliği dualite ile dolduruyorsunuz. Olan şey budur. Her şeyde bir seçime sahipsiniz, sevgililer. Bu gece buradan ayrıldığınız ve belki karanlık, negatif ve incitici olan etrafınızdaki tüm olaylara baktığınız zaman, bazılarınız herhangi bir vaat, iyilik veya umut görmeyeceksiniz. O zaman size onlar için neyin gerçekleşeceğini anlatayım: onlar Tanrı’nın sevgisini isteyerek iterler ve geriye büyük bir delik kalır. Sonra bu deliği kendi fikirleri ile doldururlar ve korku üretirler. Bu, eylemdeki dualitedir.



Size şunu söyleyeyim: bunu tek başına bırakmak ve onu isteyerek boşaltmak yerine Tanrı’nın sevgisinin o yerde kalmasına izin vermek çok kolaydır. Evet, bazılarınız bunu yapıyorsunuz. Işık fenerleri olarak bugün, kendinizi neden korkamayacağınıza adamıyorsunuz? Tüm yapabileceğiniz ışığı yakmaktır. Işık feneri fırtınadan korkarsa, sevgililer, ana karada olanların şansı ne olur? Eğer Işık feneri fırtınadan korkarsa ve ışığını söndürmeye karar verirse, gemilere ne olur? Korkma seçimine sahip değilsiniz!



“Peki, Kryon, bazılarımız korkmaya başlıyoruz, çünkü olaylar kötü görünüyor” diyeceksiniz. “Bir deliğin olamayacağı, sizi Tanrı’nın sevgisiyle tam olarak dolduracak olan bir yanıt vereceğiz. Boşluk olamaz. Öncelikle korkuya, gelecek dediğiniz şeyin belirsizliğinin neden olduğunu kavrayın. Size gelecek potansiyeli olarak gördüğüm şeyi söyleyeyim: Sizin geriye bakıp, “Nasıl korkabildik? Bu çok aptalca” diyeceğiniz bir zaman gelecek. Neden bunun şimdi talep etmiyorsunuz, sahip çıkmıyorsunuz? Geriye bakıp aptalca olduğunu söylemek için geleceği beklemeyin. Şimdi söyleyin! Korkudan şimdi kurtulun.


ALINTI


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.