![]() |
numeroloji ile aura rengi saptama benim rengim cıkmıyo 10 16 şubat 1990 dogumluyum yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: gerçekten hayatım değişti sanırım 1+0= 1 |
Cevap: gerçekten hayatım değişti Aura taban rengim mormuş :) hepsi güzelde üstünlük taslamakmış hımmm ego telkinlerini fazla dinlememeliyim demekki:) |
Cevap: gerçekten hayatım değişti Kırmızıymış benimki de. Aura taban rengim en sevdiğim renk çıktıblissy |
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Mor Potansiyel: Tinsel ve entelektüel gelişme Taban rengi mor olan insanlar yaşamları boyunca tinselliklerini geliştirirler. Ne kadar geliştikleriyse auralarındaki bu rengin kalitesiyle ortaya çıkar. Taban rengi mor olan kişiler doğalarının bu yönünü genellikle reddetmeye çalışırlar. Bu onlara mutluluk getirmez ve sonunda yaşamlarıyla ne yapmaları gerektiğini keşfederler. Öğrenmeye ve bilgelikleri artmaya başlayınca, auraları da genişler ve parlaklaşır. Bu rengin negatif çizgisi başkalarına itici gelen bir üstünlük taslama olabilir. Çok teşekkürler paylaşım için |
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama bu konuda benim bildiğim bir site var...isim soyisim ve doğum tarihi girince kendisi otomatik hesaplıyor..renk analizi yapıyor.. eksik normal ve fazla olan renklerinizi gösteriyor...burda site adresi vermek yasak mı değil mi bilmiyorum ama geçenlerde yapmıştım ben.... |
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Mavi Potansiyel: Değişkenlik Bu kişiler genellikle pozitif ve hevesli oldukları için mavi, taban rengi için harika bir renktir. Sonuç olarak da bu kimselerin auraları geniş ve parlaktır. Herkes gibi iniş ve çıkışları çoktur ama nasılsa zorlukları daha bir kolay aşarlar. Mavi taban rengine sahip kişilerin yürekleri her zaman genç kalır. Samimi, dürüst insanlar olup, genellikle akıllarındakileri söylerler. Mavinin negatif çizgisi işleri bitirmede güçlük çekmesidir. İşlere başlamak konusunda çok iyidirler, büyük bir hevesle başlarlar ama bitirmek konusunda aynı azmi gösteremezler. Artık rengimide belli ettim tamamdır , maviyim canlarım , bu yorum doğruda sevdi sevdi sonra şak diye patlattı enseye yahu uy897 Mp3 leri dinlediğimden beri zaten matematik beni tahrik ediyor , nerde bir problem yada sayı görsem çözesim geliyor.. sizde varya ..cilgin897 Ya birde şu AURA yı nasıl çalıştırıcağız lütfen yardım istiyorum .. Yaptırdığım analizde bir tek kalp çakramın çalıştığı ortaya çıktı , auramın boşluklarına belediye sosyal tesis , kötü iş adamları site kurmak istiyor.. İmdaaaaaaatt agl34 |
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Hey ! Benim doğum tarihim 10.03.1996 10 gün 3 ay 1996 yıl toplayınca 2009 çıkıyor 2+0+0+9=11 ??? |
Cevap: Ynt: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Alıntı:
|
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Ben de pembeymişim. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM. |