![]() |
Ege Doğal Yaşamı Koruma Derneği (EGEDOĞA) Ege Doğal Yaşamı Koruma Derneği (EGEDOĞA) AdresAtatük cad. Dalyan gümrük işhanı no:398 d:334 35230 Alsancak Konak, İzmir 2.Adres Telefon: (232) 463 12 31 Eposta egedoga@egedoga.org-egedoga@hotmail.com Web adresi www.egedoga.org Kuruluş: 2003 Üye Sayısı: 122 Yönetim KuruluS.Süreyya Özbek, Okan Bilge Çalışan Sayısı1 Yurt Dışı temsilcilik0 AmaçlarDoğal kaynakların, doğal yapının ve biyolojik çeşitliliğin araştırılmasına ve korunmasına katkıda bulunmak. İnsan gereksinimlerini ekosistem döngüleriyle uyum içinde yeniden tanımlamak, bu doğrultuda sürdürülebilir yaşam şekillerini destekleyen üretim ve tüketim modellerini, teknolojileri, tasarımları, mimarileri ve yaşam biçimlerini desteklemek. Ekolojik sistemin bozulmasını denetlemek ve önleyici çalışmalar yapmak. Doğa koruma için yürürlükte olan yasaların en iyi şekilde uygulanması için sivil toplum görevini yerine getirmek, gerekli hallerde iletişim kampanyaları düzenlemek, adli ve idari mercilere başvurmak. Amacına uygun faaliyetleri gerçekleştirebilmek için ulusal, ya da uluslararası Kuruluş: larla ortak çalışmalar ve etkinlikler yapmaktır. çalışmalarE3ge Doğa buluşmaları, kış ortası su kuşu sayımları, Tüğrkiye Kuş Atlası Projesi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 PM. |