![]() |
Ankara Gençlik Merkezi Gençlik Derneği (TGBDER) Ankara Gençlik Merkezi Gençlik Derneği (TGBDER) Adres19 Mayıs gençlik ve Spor sitesi ankara gençlik merkezi Altındağ, Ankara 2.Adres Telefon: (312) 311 58 17 Faks:312 311 42 10 Eposta tgbder@yahoo.com Web adresi www.tgbd.org.tr Kuruluş: 1997 Üye Sayısı: 645 Yönetim KuruluRıza Sümer, C.Elif Serbest Çalışan Sayısı0 Yurt Dışı temsilcilik0 Amaçlar-Türkiye Gençlik Birliği Derneği, gençlerin; her kademedeki eğitim öğretim kurumlarında, çalıştıkları iş kollarında yönetime katılmalarını, kendilerini ve yaratıcılıklarını geliştirebilmelerini, sorunlarının araştırılmasını, çözüm yolları bulunmasını ve destek sağlanmasını, insan ve doğa sevgisi taşıyan, insan haklarına saygılı, demokratik değer, tutum ve davranışlara sahip bireyler olarak yetişmelerini, Türkiye Cumhuriyetinin, Anayasada belirtilen laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti niteliklerine bağlılık duygularının ve örgütlenme bilincinin geliştirilmesini, aile, toplum ve ulus bağlarının güçlenmesini, ülke ve dünya barışı ile çevre ve toplumsal kalkınma alanlarında daha etkin olmaları için yurtiçi ve yurtdışı gençler ve gençlik örgütleri arasında yakınlaşma, dayanışma ve işbirliğinin gerçek- leştirilmesini, amaçlıyor. çalışmalarçevre;sanat,eğitim,sempozyum, panel, euromet projesi (let's get organizet) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 PM. |