![]() |
önemli bir soru - telkin içeriği Dinlediğim telkinin 00:00 - 00:06 yani henüz başındaki birkaç saniyede "mutlusun daha mutlu oluyorsun" un yanı sıra "... ince beyaz bir bulut düşün. bedenini aşağıdan yukarıya sararak yükseliyor…... " diye devam eden sesi çok net duyuyorum ancak depresyon dünde kaldı metinin başında veya içeriğinde böyle bir şey yazmıyor.sitede arama yaptım "ince beyaz bir bulut düşün" metini kilo verme telkininde geçiyor acaba bir karışıklık mı vardır? |
Cevap: önemli bir soru - telkin içeriği Tüm telkinlerimizin başına mutluluk telkininin kısa bir metni eklenmiştir, duyduğunuz bölüm mutluluk telkini sözleri herhangi bir karışıklık yok :) |
Cevap: önemli bir soru - telkin içeriği çok teşekkürler. |
Cevap: önemli bir soru - telkin içeriği acaba o kısa bir metnin içeriğini öğrenebilirmiyiz merak ettimde :) Alıntı:
|
Cevap: önemli bir soru - telkin içeriği ben de depresyon telkini ile ilgili bir şey sormak istiyorum. sen kainatin evladısın demek... bana biraz yanlış geldi. bu yüzden dinlemiyorum. çünkü bana doğru gelmiyor. ama dinlemek de istiyorum çünkü buna ihtiyacım var. çıkmazdayım :(( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 AM. |