![]() |
Dalış Deneyimlerim (Video) Ülkemizin 4 bir yanı denizlerle çevrili olmasına ve çok genç bir nufusumuz olmasına rağmen dalış konusunda olması gerekenden çok az lisanslı sporcumuz var. Bu konuda en büyük sıkıntı çok nadir olan kazaların basın tarafından abartılarak verilmesi.Uyulması gereken kurallara uyduğunuz sürece dalışın hiç bir riski yoktur. 12389 Dalış yaptığım yerde ki eğitimci özellikle bu konudan çok şikayetçi.. Turistlere yalan söylemekten bıktım diyor.Dalış için gelen Turistler eğitimciye soruyorlarmış.. -Herhalde bu bölgenin büyük bir çoğunluğu dalıyordur diye.. Eğitimcide -Evet büyük bir kısmı dalıyor Diyormuş... Oysa gerçekte ülkemizde dalışa ilgi o kadar fazla değil.Bunun en önemli nedeni risklerin abartılması.Bu konuda yapılan istatistiklerde dalışın aslında diğer bir çok spora göre çok daha az riskli olduğunu göstermektedir... Benim dalış deneyimime gelince... Balıklar siz iner inmez çevrenize toplanıyorlar.Daha önceden alışmış oldukları için biliyorlar ki ne zaman yeni birisi gelse yaninda yiyecek getiriyor cilgin897 Bizde dalarken yanimizda çeşitli kurabiyeler götürmüştük balıklar için afiyetle yediler.. 12389 Buda benim dalış videom... [youtube=425,350]Sp7Ng0pRqPk[/youtube] [youtube=425,350]IAvNsOincGc[/youtube] [youtube=425,350]QYcAGUDGFGI[/youtube] |
Ynt: Dalış Deneyimlerim (Video) Çok güzel, çok eğlenceli bişeydir herhalde. Ben de dalmayı düşünüyorum,çok merak ediyorum. balık adam elbiseleri olan bi arkadaşım var. Görüntüleyebilirsem yayınlarım ben de 789569 |
Ynt: Dalış Deneyimlerim (Video) Sevgili Jule Verne'nin atlarını dört nala koşturdugu hayal dünyası,minik bir sıgınaktan kabuklarını sıyıra sıyıra,gerçegi yonta yonta ve kendini büyüttü en sonunda..tüm yolcuları balonda agırlayacak kadar genişledi...diğerlerinin görmediğine baktıgı için belki parçayı bütünden ayırabildi.. Sayın adim tebrik ederim.ne tatlı bi deneyim.imrendim gerçekten..demek o balıklara kurabiye bile verdiniz..ve onlar en tatlı halleriyle size yaklaştılar.demek onların yukardan hiç haberleri yok...en saf hallerle seyirdeler aşagıda...en temiz sularda ... |
Ynt: Dalış Deneyimlerim (Video) Atakan bey yokmu çipura falan bizde alsak mangalıda gelsek deniz kıyısında dalsak uzaklara |
Ynt: Dalış Deneyimlerim (Video) Alıntı:
alev alev yanar sözler,alevlere dalan gözler... dev bir kuş gibi gürültüyle devrildi,nişan aldıgım tüm gizler... ana renkleri boğdum ,en pembe tonları siyahın , ve en kırmızı yeşil,kolkola ve hür.. |
Ynt: Dalış Deneyimlerim (Video) Atakan Bey; daloş vidonuz harika.Denizi bende çok severim ama suyun o kadar altına inmedim hiç.Bu video sayesinde cemalinizide görmüş olduk.Tam net olmasada. |
Ynt: Dalış Deneyimlerim (Video) sevincli sevincli sevincli izlerken nasıl heyecanlandım anlatamam f678h o balıklar hani yanından geçior ya seni hiiç umursamadan hali keyfi yerinde ufak ufak sallıyor kanatlarını smil56 eminim çok zevklidir.arada yüzmeye giderim kapalı bi havuzumuz var şükür ilimizde. geçenlerde düştü yolum yine o dışında iken ufacık içinde iken kocaman havuzumuza smil56 sanki tüm yorgunlugumu alıyor sudan çıkınca olduğum yerde uyuyasım geliyor... yanıma bir kardeşimiz yaklaştı abla ne güzel yüzüyosun sen öyle sırt üstü dedi. şaşkın açıkcası saşırdım çünkü öyle çook iyi bir yüzücü deilimdir . kendi halimde salınırım smil56 abla banada ögretsene dedi ben beceremem dedim nasıl öğreteyim dedim dinlemedi dur bi bende senin gibi yatayım suya 956k dedi.baktım çok kararlı tamm ama bak sakın sıkma kendini sadece yatacaksın yatakta yatıyormuşşun gibi dedim tammam dedi anlaşmıştık 44.nese hatun yatıyor suda halinden memnun aniden dur abla kollarını böylemi atıyorsun dedi ben hayırrrr demeye kalmadan daldı suyun içine tuh788 çıkamıyor allaahh tammm dedim kendi kendime.çıkarmaya calısıyorum tepeme çıkıyo resmen bir türlü cıkamıyorus su yüzüne smil56 nese mecburen bırakıp ensesinden sıkıştırdım kasılıp kaldı da çıkabildik suyun üstüne... böyle bir su altı denemesinin üstüne bu görüntüler çok iyi oldu.içimdeki tedirginligi aldı sanki.tatile gidince ilk işim su altı dalış için girişimlerde bulunmak olacak art56art56 teşekkürlerrrr sapkal89 |
Neyse ki siz paniklemeyip kurtarmışsınız. yrl78 |
Gerçi ilk dalışım olduğu için biraz acemilik çektim . dl67 |
Ynt: Dalış Deneyimlerim (Video) evet 25889..süpeerr. 956k.ben de martta ilk dalışım için kaş a gidiyorum. f678h. dalışla ilgigi derslerimizi tamamladık. blissy.sınavıma da girdim ..96 aldım hatta.. siirokul ..çok heyecanlıyım aslında...ben de bi arkadaşımın tavsiyesiyle kursa kaydoldum...eğlenceli olur gibi de geldi bana ..yüzmeyi severim zaten.iyi de yüzerim .bi de dalgıç olursam deymeyin keyfime..bakalım 20 dalıştan sonra da ilk yıldızımı alcm eğer başarılı olabilirsem tabi.şimdilik 18 metreye ineceğiz yalnızca.. super...ya daha çok erken ama dalış klubümüz sayesinde belki mısıra dalışlara bile gidebilirim..ayy çok heyecanlandım şimdi.. sevincli .. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 AM. |