![]() |
Hayatımdegisti.com'a sonsuz sevgiler :) Herkese merhaba yeniden bu yazıyı ayrı bir başlık altında paylaşmak istedim çünkü minnettarlığımı sunmamın bi görev olduğunu düşünüyorum artık...İyi ki bu siteye üye oldum iyki tüm değerli üyeleri tanıma fırsatı buldum....Dün gece paylaştığım acı deneyimin ardından gelen destekler iiçin çok teşekkür ederim....Yüzünü bile görmediğim adını bile bilmediğim insanların benim için üzülmesi bana destek olması müthiş bi şey...Bazen en yakınımızdakiler bile sessiz kalırken olaylara...benden kilometrelerce uzakta olan bu insanlar elimden tuttu yüreğime dokundu.... 1 kişide yazsa 1000 kişide yazsa farketmez iyki varsınız....Karşılıksız sevgi ve yardım verebilen insanların hala var olduğunu bana yeniden hatırlattığınız için teşekkür ederim... Yalnız olmadığımı biliyorum artık ancak bu kadar iyi hissettirebilirdiniz....Zaten bu zorluktada ilk aklıma gelen yer burası oldu... Ben sevindim benle sevindiniz ben üzüldüm benle üzüldünüz...Biliyorumki daha bana çok destek ve yardımler gelecek aynı şekilde bende elimden geldiğince destek olacağım herkese....Ve insanlık öldü denilen bir çağda insanlık neymiş göstereceğiz herkese.....Umarım bir dahaki yazımda sizlerle müthiş bir kurtuluş ve başarı hikayesi paylaşırım buna yürekten inanıyorum....Bu sitede emeği geçen herkesin yüreğine sağlık....Hepinize tekrardan teşekkür ederim karanlık günüme bir ışık yaktığınız ve hep yakacağınız için girlhahay789 |
Cevap: Hayatımdegisti.com'a sonsuz sevgiler :) house sevincli iyi ki varsınn :)) |
Cevap: Hayatımdegisti.com'a sonsuz sevgiler :) Alıntı:
|
Cevap: Hayatımdegisti.com'a sonsuz sevgiler :) http://www.youtube.com/watch?v=e_dhYk07Hqg sana bu şarkıyı armağan ediyorumm... iyiki varsın.. : ) aslında dünya sensin.... |
Cevap: Hayatımdegisti.com'a sonsuz sevgiler :) çekim yasasının kuralı belli..herkes içindekileri çeker..sen de içindekileri çekiyorsun..bizler sana karşı iyiysek bunuda kendinde ara.. kaygılarımızdan kurtuldukca varacağımız en yüksek noktaya ulaşacağız.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 AM. |