![]() |
Hasta bir kızımıza şifa gönderelim Arkadaşlar İzmir' de yaşayan küçük bir kızımızın yardımımıza ihtiyacı var. Hastalığına teşhis konulamıyor ve bu yüzden doktorarın elinden bir şey gelmiyor. Tüm şifacı arkadaşların enerjilerine, bu yazıyı okuyan tüm dostların da dualarına ihtiyacımız var. Reiki gönderecek arkadaşlar için bilgilerini giriyorum. Desteğinizi esirgemeyin. Ben ebeveyninden şimdiden izni aldım. :) Adı:Nisa Kavak Anne adı: Neslihan Yaşadığı yer: İzmir |
Cevap: Hasta bir kızımıza şifa gönderelim Canım benim, tüm dualarım Minik Nisa ile. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. İyi haberlerini de tez vakitte duyarız. |
Cevap: Hasta bir kızımıza şifa gönderelim Acil şifalar dilerim, dualarım Nisa ile olacak.. |
Cevap: Hasta bir kızımıza şifa gönderelim Allah şifasını versin... |
Cevap: Hasta bir kızımıza şifa gönderelim Dualarımda Nisa'da olacak, geçmiş olsun |
Cevap: Hasta bir kızımıza şifa gönderelim Rabbim tüm hastalara ve bu minik yavruya acil şifalar versin. |
Cevap: Hasta bir kızımıza şifa gönderelim İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur,Allah şifasını versin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM. |