![]() |
çekirdek inanç ve ilgisizlik merhabalar,,, eşimin bana ilgisiz davranmasından dolayı çok mutsuz oldum.daha sonra bunun benim çekirdek inancım 'erkekler ilgisizdir' den olduğunu fark ettim.çekirdek inancımın değişmesi için bana sunabileceğiniz önerilerinizi bekliyorum. eşimi olduğu gibi kabul etmeliyim biliyorum fakat bana acı veriyor. çekirdek inancım değiştikten sonra eşimde de farklılıklar olur mu ? yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: çekirdek inanç ve ilgisizlik Degerli Servet bey acizane fikrimi söylemek istiyorum farkindalik etkisi yapmasi dilegiyle Sizin yasadiginiz bu sorunu bende yasadim farkettimki esim bana ilgisiz degil aksine ben ilgisiz oldugumu anladim suanda eminolunuzki harika bir iletisim ve aile iliskisi yasiyorum. Servet bey aslinda Degerli esiniz Size karsi ilgisizdegil. Siz kendinize bir sorun Esinizde görmeyi redettiginiz hal ve hareketleremi odaklisiniz yada Esinizde görmek istediklerinizi görmezdenmi geliyorsunuz kisacasi Neyi görmek istediginizi iyi bilirseniz eminimki esinize ilgi ve iltifatlariniz sevindirici bir baslangic ve mutlu bir sonuc ortaya cikartacaktir. saygilarimla Berlin karaborsa |
Cevap: çekirdek inanç ve ilgisizlik teşekkür ederim saygıdeğer karaborsa. düşüncelerime ışık kattınız |
Cevap: çekirdek inanç ve ilgisizlik Merhabalar Servet Bey, Belli ki bu yaşadığınız sıkıntı hayatınızda bir olumsuzluk oluşturuyor. Bu olumsuzluğu, yani hissettiklerinizi eşinizle paylaşmayı denediniz mi? Belki eşiniz de size söyleyecekleri vardır. Karşılıklı diyalog ile aşılmaz gibi görünen pek çok sorun çok kolay aşılıyor. Sadece sakin bir ses tonu ve dostane bir konuşma olmasına dikkat edin. Kırıcılıktan uzak, saygı çerçevesinde yapılan konuşmaların ilişkilerde yapıcı etkisi var. Kendi içinizde bir inançsızlık sorunu yaşıyorsanız da gece yatağa yattığınızda bunu kendinize sorun. Tam uykuya geçme anında bu soruyu kendinize yöneltin. Belki yıllar öncesinden kaynaklanan bir sıkıntıdır. Bilinç altınız bunun cevabını size mutlaka verecektir. Ben denediğimde cevapları hep aldım. Bazen rüyanızın içinde bazen ertesi gün bir şeylerle ilgilenirken... Ama illaki alıyorsunuz. Kaynağı bulursanız sorunu çözmeniz kolaylaşır. |
Cevap: çekirdek inanç ve ilgisizlik Osho der ki: Kimse bana gelip, "Ben eşimi sevmiyorum," demiyor. Sevgi bir talebe dönüşmüş. "Eşim beni sevmiyor." Diğer kişiyi unut; sevgi o kadar güzel bir olgu ki, eğer sen seviyorsan mutluluk verir. Ve ne kadar çok seversen, o kadar sevilmeye layık olursun. Ne kadar az seversen ve başkalarının seni sevmesini talep edersen, o kadar az sevilirsin; giderek o kadar fazla kapanır, egonun içinde sıkışıp kalırsın ve alıngan olursun ki biri sana, sevmek için yaklaşsa bile korkarsın. Çünkü her sevgide, reddedilme ve geri çekilme olasılığı vardır. Ek: Eşim farklılaşır mı? sorusunu belki de kendinize çevirmelisiniz. Kendinizi değiştirirseniz dünyanızı değiştirirsiniz. Bunun formülü yalnızca kendinizi değiştirmenizdir. Sevgilerimle. ttli3 |
Cevap: çekirdek inanç ve ilgisizlik servet bey bu konuyu iyiki açmış.. bende çok faydalandım okuduklarımdan.. tesekkürler tatlı modlar.. iyilik melekleri gibi düşünüyorum bazen sizi..herkesin sorularına sorunlarına ışık tutacak 1-2 cümleniz mutlaka oluyor... İYİKİ VARSINIZ... |
Cevap: çekirdek inanç ve ilgisizlik bu konuyla ilgili bana gerçekten çok yardımcı oldunuz.çok teşekkür ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 PM. |