![]() |
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Ben korku ve endişelerimi yenemiyorum arkadaşlar:(bir topluma gireceğimde korku ve endişe duyuyorum rezil mi olucam bana gülecekler mi bir türlü rahat olamıyorum..kendime güvenim yok :(bu durumumu aşmak zorundayım...böyle yaşamak istemiyorum...bunun için biyerlerden başlamak gerek dedim ve ehliyet kursuna yazıldım ve şimdi korku endişe duyuyorum ya yapamazsam ya beceremezsem diye:(size çok tuhaf gelebilir ama durum böyle...bu kursu başarırsam bu durumu aşabileceğimi düşünüyorum.. durum böyle ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim... |
Cevap: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Bir adım atmışsın zaten devamı gelecektir. Bunun dışında ego güven ve suçluluk telkinlerini dinlemek de etkili olacaktır. Bunları dinledikten sonra topluluk karşısında konuşma ve sf telkinlerini de dinleyebilirsin. Sevgiyle kal. actionsmile |
Cevap: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Bu telkinleri ne kadar dinlemek gerek...günde kaç kere mesela? |
Cevap: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluk. Diğer telkinlere başlamadan önce yaklaşık 80 saat kadar dinlenilmesini öneriyoruz. Kısa sürede etki görmek istiyorsanız günde 8-10 saat kadar dinleyebilirsiniz. Gün içinde dinlemek için vaktiniz yoksa eğer gece uyurken dinleyebilirsiniz. Önerilen süreleri aşmazsanız bilinçaltınız verilen telkinleri değerlendirme fırsatı bulur ve daha verimli bir sonuç alırsınız. Yok ben 8-10 saat dinleyemem daha az dinleyebilirim diyorsanız eğer dinleyebildiğiniz kadar dinleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun olmaz. Telkinlerden çok çabuk etkilenebileceğiniz gibi etki görme süreniz uzun da olabilir. Bu etkiler kişiden kişiye göre değişir. Eğer suçluluk telkini ağır gelirse listenizden çıkarabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi almak için rehber bölümümüzü incelemenizi öneririm. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...isini-gorurum/ Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Verdiğin değerli bilgiler ilgin için çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun...uyguluycam dediğin şekilde inşallah faydasını görürüm...tekrar teşekkür ederim...sevgiyle kalasın...ha bu arada telkinleri sessizlikte mi dinlemek gerek yani bişeyle uğraşırken dinlenilebilir mi? |
Cevap: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... ben bu kursta başarısız olucam galiba offf sorulara kendimi veremiyorum okuyorum anlamıyorum soruları:( 37 doğrum 29 yanlışım çıktıı 66 sorudan...nasıl bi olumlama yapabilirim yardımcı olursanız arkadaşlar lütfen... |
Cevap: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Bence bakış açını değiştirmekle başlamalısın işe... Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... biraz daha açarmısın..? |
Cevap: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Yapamıyorum, edemiyorum, başaramicam galiba şeklinde cümleler kurmak yerine her geçen gün daha iyi anlıyorum, öğreniyorum, soruları rahatlıkla çözüyorum gibi cümleler kullanmalısın. Derhal yapamıyorum dersen yapamazsın zaten. Bu durumda zorlamanın da anlamı olmaz. Sen neye karar verirsen bilinç onu görev olarak algılar ve yerine getirir. |
Cevap: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... sevincli Alıntı:
beni kursa yazdırmış..o zamn ben öss ye hazırlanıyordum..sınav bitincee söleriz demişler .tabi sınav bitti falann kursunn derslerii bitmek üzereymişşşş...gıttımm 6 gun sonra sınav gunu geldi çattı 2 gün çalıştımm..hele o motorr varyaa benn geçemem demiştim yaaa ...ama geçtimm.. küçük bir kendine güvenle emin ol bvaşarırsınn..benim bile ehliyetimmm varsaaa herkes bu ehliyeti alırr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 PM. |