![]() |
Hala Arkadaşlar uzun zaman oldu hala bir problemimi aşamadım. Hala o konuşmadığım arkadaşımı görünce ağlayacak gibi oluyorum. O hayatından memnun beni umursamıyor bile. Çok değişti farklı bir insan oldu. Eskiden ben herkesle muhabbet ederdim o suskundu. Şimdi ben üzülüp sessizleştim o herkesle muhabbet ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum çok çabalıyorum takmamak için fakat başaramıyorum... |
Cevap: Hala Anlatamadığın sıkıntın bu muydu yoksa? Üstü kapalı bi anlatım olmuş sanki yine.. Bu arkadaşın eğer sevdiğin biri ise onu mutlu görmen seni de mutlu etmeli.. Sende onu umursama demeyeceğim belli ki yapamıyosun sadece kendini onunla karşılaştırma kendi mutsuzluğunu onun mutlu olmasına bağlama.. o değişip farklı bir insan olabilir ama burda önemli olan senin neden değiştiğin..? |
Cevap: Hala değiştiyse sende değişmelisin. bu dünyada kimse kimseye bağlı değil herşey geçiyor yaşanıyor ve unutuluyor eğer evli değilsen. Farklı şeyler yap başka erkeklere bak biriyle çık.. zamanını geçir unutucaksın.. yapacağın tek şey eğer hiç bir umut yoksa unutman gerekiyor. onu tamamen unuttuğunda bunun için mi bu kadar üzülmüşüm diyeceksin. zamana bırak anlarsın :) ayrıca telkin dinlemiyorsun.. telkinleride dinle bi süre farkı anlarsın.. |
Cevap: Hala dünyada milyonlarca insan var bir kişiyi takacan kafana salla gitsin, yolun sonuna kadar hep kendinle gideceksin. Bazı insanlar kötüdür bazıları iyi, insanlar değişmez sadece gerçek yüzünü saklar, maskesini takar ve rolünü oynar ama biz iyi insanlar bunlara kanmayız ve kafamıza takmayız öyle değil mi?? Ayrıca senin neden suskunlaştığını anlamadım ?? nedenini söyler misin? acaba insanların yanında kendin olamadığın için mi? |
Cevap: Hala sana oyle geliyordun onunda tonla sorunu vardir ,ama baskasinin sorunlari senin tesellin olmasin dusun burada senin gercekten iyiligini isteyen buyuklerin kucuklerin arkadaslarin var |
Cevap: Hala Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 PM. |