Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dua haftası.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/507775-dua-haftasi.html)

sabırsız 28-09-2011 02:26 PM

Cevap: dua haftası..

sanırım katılanların sıralaması hakkında çekiliş yapmışlar önceki uygulamada anladığım kadarıyla öyleydi

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 02:28 PM

Alıntı:

sabırsız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807862)
sanırım katılanların sıralaması hakkında çekiliş yapmışlar önceki uygulamada anladığım kadarıyla öyleydi

evet önceden öyleymiş.ama ben şöyle düşündüm . biri (içimizdeki en büyük) çekilişi yapar ve adını yazar herkes o hafta için o kişiye okur. sonra da o çekilişte çıkan kişi yapar çekilişi. ve böyle devam eder. sabırsız, herkes ne diyorsa onu yaparız artık..

Işıldayan Safir 28-09-2011 02:29 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807858)
y789ben mi yanlış anladım o zaman.. yazıda her hafta birine okunacak diye yazıyor.. tekrar bakayım bi.

O çok eski bir aktivite siz şimdi yeni bir çalışma başlatıyorsunuz. Herkes ne istediğini söylicek o zaman. Biz de okurken ona göre niyet edelim. Ben o çalışmaya katılmamıştım. Şahsen boyumun uzaması için değil kendimle ilgili olarak başka bir şeye niyet edilmesini isterim. :) Kişi sırası için çekiliş yapıcaksınız diye anladım. Okumak için her kişi için eşit ve belli bir de süre belirlemek lazım. Yoksa süre çok açık uçlu oluyor. Öbürüne sıra gelmiyor filan. Ya da katılıcam diyenler sonradan katılmayabiliyor.

lanterna viridis 28-09-2011 02:29 PM

sayıyı tamamlarsak aslında herkes bu akşam okuyabilir.yada 1-2 gün bekleyelim sayı tamamlansın gün belirleyelim.tamamını bir gecede bitirelim....

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 02:29 PM

Alıntı:

lanterna viridis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807865)
sayıyı tamamlarsak aslında herkes bu akşam okuyabilir.yada 1-2 gün bekleyelim sayı tamamlansın gün belirleyelim.tamamını bir gecede bitirelim....

smileydancesmileydancesmileydancesüper fikirrrrrrrr gulensmileygulensmileycilgin897

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 02:32 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807864)
O çok eski bir aktivite siz şimdi yeni bir çalışma başlatıyorsunuz. Herkes ne istediğini söylicek o zaman. Biz de okurken ona göre niyet edelim. Ben o çalışmaya katılmamıştım. Şahsen boyumun uzaması için değil kendimle ilgili olarak başka bir şeye niyet edilmesini isterim. :) Kişi sırası için çekiliş yapıcaksınız diye anladım. Okumak için her kişi için eşit ve belli bir de süre belirlemek lazım. Yoksa süre çok açık uçlu oluyor. Öbürüne sıra gelmiyor filan. Ya da katılıcam diyenler sonradan katılmayabiliyor.

elbette haklısın zaten alternatifler üretmeye çalışıyoruz.. şu ıolacak ya da bu olacak demiyoruz. ama bana viridis abiminki mantıklı geldi canımk8908

Işıldayan Safir 28-09-2011 02:34 PM

Alıntı:

lanterna viridis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807865)

Fikir güzel de canım herkese ayrı ayrı bir gecede 4444 tane salat-ı tefriciye nasıl okuyabiliriz? Ben şahsen bitirebileceğimi sanmıyorum.

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 02:38 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807868)
Fikir güzel de canım herkese ayrı ayrı bir gecede 4444 tane salat-ı tefriciye nasıl okuyabiliriz? Ben şahsen bitirebileceğimi sanmıyorum.

hmm.. mesela 20 kişi olsak 2-3 güne kadar 1 geceye 400 küsür düşüyor.. hadi diyelim 2 gece. bu defa 200 civarı olur..
bi çözüm bulalım bencey789

Işıldayan Safir 28-09-2011 02:41 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807869)
hmm.. mesela 20 kişi olsak 2-3 güne kadar 1 geceye 400 küsür düşüyor.. hadi diyelim 2 gece. bu defa 200 civarı olur..
bi çözüm bulalım bencey789

Ayy valla ben sabahtan başlarım okumaya. Kişi sayısı kesin belli olsun da hepsini tek tek hesaplarız.

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 02:43 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807870)
Ayy valla ben sabahtan başlarım okumaya. Kişi sayısı kesin belli olsun da hepsini tek tek hesaplarız.

evet o zaman bekleyelim..cuma günü uygun olur bence.. ya da perşembe.. ben çıkıyorum. kendinize iyi davranınactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM.