Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   ŞÖLE Kİ 2 İNTİHAR GİRİŞİMİ....LÜTFEN.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/463729-sole-ki-2-intihar-girisimilutfen.html)

muraturkom 08-02-2010 05:00 PM

Cevap: ŞÖLE Kİ 2 İNTİHAR GİRİŞİMİ....LÜTFEN..

Alıntı:

elrond214 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583483)
sıfa verme konusunda..ben de bugun bu andan ıtıbaren..yanınızdayım..hayal abla..redflowers..aklıma glen herkese..ben sessiz bi izleyici oldum..artık ben de sizlere katılıyorum..beni olmak istedigim kisi(karakter..hal..mod..ne dıyosanız) inisiye edin noluır:))))) eger bu olur sa yemn ederım hayattakı en mutlu ınsan olucam:))))))))))) ve artık hayatımın amacını ıyılıge adamak ıstıyorum....

Arkadaşım, Her ne için olursa olsun yaşamak dünyada sahip olduğumuz en değerli hazinedir. Üstelik askeri okuldan, hukuk gibi bir fgeçiş yaomışsın, öyleyse yaşamayı ve mücadeleyi seviyorsunç İyilik yapmakla ilgili bir paragraf gördüm bir bağlantı gönderdim, istersen oku birlikte değerlendirelim.

Piramit uygulamaları :
Bugün yapmanız gereken tanımadığınız birisine iyilik yapmaktır.
Amacımız: kendimizi mutlu hissetmek.başkalarının mutluluğu sizin mutluluğunuzdur. Yardımseverlik bilincini kazanabilmek. Sosyal bir varlık olduğumuzu benimsemek.
İlk faaliyetimizi biraz açalım pazarda tanımadığınız sebzeleri elinde zorla taşıyan birine yardım etmeyi teklif edin. Not: korktukları için farklı tepki verirler....................

------------------------------------------------------
bağlantı gönderilmesi yasaktır, bu yüzden mesaj tarafımdan editlendi: redflowers

elrond214 08-02-2010 11:52 PM

arkadaslar benım burdakı amacım evrenı harekete gecirmek:))))) bilen arkadaslarımız varr:)) iki nokta konusunda yardım ıstıyorum lutfennn:))))))))))

elrond214 08-02-2010 11:53 PM

KaldırBulut Yıldırım Bulut Yıldırım hey:) do u wanna come turkey and give a seminar? please we loved u very much:):):):) as www.hayatimdegisti.com. ı am a member of this webside but ı know we are the biggest web side aout subliminal recording in the world and not only that. whe webside"S NAME MEANS "MY LİFE HAS CHANGED" AND WE REALLY REALL...Y İNTERESTED AB...AOUT YOU. WOULD U PLEASE GET A CONTANCT OUR WEBSİDE MANAGER? PERHAPS WE COULD SEE U IN HERE. AND FROM NOW...U R WELCOME..I AM READING UR BOOK AND REALLY GETTİNG PRO OF İT DAY BY DAY:)))))) THANK U FOR ALL..THANK U FOR..ANYTHİNG THAT POSITIVELY CHANGED MY MIND:))..I REALLY LOVE U..:)) THANK U SO MUCH:)Devamını Gör Gör
Cts, 05:43 · Yorum Yap ·BeğenBeğenmekten Vazgeç · Şikayet EtKent Guzey bunu beğendi.
Matrix Energetics Hi Bulut,
I'm passing your interest on to Richard's team at ME--you just never know where he might show up.
Thanks! Lisa
4 saat önce · Şikayet EtBulut Yıldırım thank u so muchhhh:))))) ı am very very glad for this..this is my e mail.. ı really would lıke to get a contact with u..at least for my part:)))))) ..............

may be ı can learn some thıng from you:))) thank u for all thank u for everything:)
2 dakika önce ·
Yorum yaz...
Daha Eski Gönderiler

elrond214 08-02-2010 11:55 PM

facebokkdan bı sans denedım:D:D ricırt gelsin diyenler el kaldırsın!:D::D

elrond214 11-02-2010 06:15 PM

HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİ

muraturkom 11-02-2010 06:29 PM

Sevgili hukukçumuz elyond bana cevap yazmadın ama ben yine de nasıl gidiyor hayat diie sorayım dedim.

elrond214 12-02-2010 01:25 AM

bu konuda aslında benı cıdden bıraz aydınlatsan ıyı olr muraturkom yaa:)) baglantı kaldırılmıs anlayamdm tam:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:48 AM.