![]() |
bir duada ben istiyorum annemin bel kemiğinde eğilme var.yürümekte zorlanıyor.annem için dua eder yada şifa gönderirseniz çok mutlu olurum.iyiki varım iyiki varsın iyiki varızy789 |
Cevap: bir duada ben istiyorum inşallah anneciğiniz iyi olur... |
Cevap: bir duada ben istiyorum canım tüm dualarım seninle ve annenle anne ne demek ben iyi bilirim acil şifalar dilerim... |
Cevap: bir duada ben istiyorum canım benim en kısa sürede iyileşmesi için dua ediyorum.sevgiler iyiki varsınnnnblissyblissy |
Cevap: bir duada ben istiyorum ALLAH İYLİK VERSİN BİR AN ÖNE İYLEŞSİN İNŞALLAH :) |
Cevap: bir duada ben istiyorum Allah Şifalar Versin Annenize.... |
Cevap: bir duada ben istiyorum Anneciğine acil şifalar diliyorum canım. Hemen duamı ve enerjimi yolladım. |
Cevap: bir duada ben istiyorum bengusucum inşallah en kısa zamanda iyileşir dualaraım sizinle..Rabbim acil şifalar versin.. |
Cevap: bir duada ben istiyorum En kısa sürede acil şifalar diliyorum... |
Cevap: bir duada ben istiyorum Allahın şifası düşüncenizden kalbinize kalbinizden bedeninize bedeninizde çevrenize dolup taşması duanın dilden düşünce deryasından madde mekanınızı sarmasını dilerim rabbimden dileklerim dualarım annenize ve ihtiyacı olan herkeze sevgiyle kaldık |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:01 AM. |