![]() |
Bana yardımcı olurmusunuz ? selam ben bir anneyim kendimden önce evladımı düşünüyorum.On yaşında bir çocuğum var sıkıntım biraz fazla birincisi çocuğum yemek ayırt ediyor daha doğrusu hiç yemiyor denilecek kadar aparatif şeyler buda yetersiz beslenme sağlar diye korkuyorum üzerine gitmiyorum etkilememek için fakat yemiyor ikinci sıkıntımda çocuğumda kendine güven görmüyorum hep şikayet mızmızlık okulda başarılı teşekkür alıyor fakat arkadaşlarından hep şikayetçi kimseyi beğenmiyor bana yardımcı olurmusunuz telkinler sevgiler |
Cevap: Bana yardımcı olurmusunuz ? birde hoparın yöntemini kullanın ,okadar etkilendimki başaka yöntemleri unuttum sanki.S |
Cevap: Bana yardımcı olurmusunuz ? şöyle derdim;Oglumun yemek seçmesinin nedeni benim içimde barındırdığım ve sürekli tekrar eden yarasız hatıralarımın sebep olduğunun bilincindeyim.İçimde barındırdığım bu yararsız hatıralaran dolayı tanrım senden özür dilerim, lütfen beni afet.Lütfen bana yardımcı ol ılahi işığınla yarasız hatıralarım sıfıra dönüşsün .Teşşekür ederim.Seni seviyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:59 PM. |