![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben de katılıcam yakında Mehmet bey hihi sabırla bekliyorum. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar acaba "çiy damlası" dememizin özel bir sebebi var mı , çiy damlası kelimelerinin özelliği anlamında ... Bu arada youtube da cok guzel videolar buldum,mutlaka bakın bence ,Dr Hew Len'in metodu, "how to practise ho'oponopono" gibi çok guzel birçok video var aramaya " ho'oponopono " yazsanız yeter ;) Herkesi öpüyorum Sizleri seviyorum Teşekkür ederim http://farm1.static.flickr.com/119/3...4ca5c622e0.jpg |
Ben çiğ damlası diyerek sorunu ifade eden kelimenin üzerine kalem silgisiyle vurdukça; tıpkı çiğ damlalarının küçücücük tana tane birikip suya dönüşerek zemini yıkayıp parlatması, toprağı beslemesi, aynı zamanda yeni günün doğuşu ve parlayan güneşle birlikte buharlaşarak geri dönüşmesi ve böylelikle zeminin(sorunun) temizlenip arınması gibi bir imge beliriyor bende. Söze dökünce uzun gibi, ama bir anlık resim hepsi... Bu arada, çalışmaya başlıyor muyuz hoop-arın yolcuları? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben buradayım ve neredeyse tüm gün arındım diyebilirim :) |
kiss3 çok teşekkürler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben de 21 :15 gibi başlayıp 22:00 ye kadar arındım :) İnsan bırakmak istemiyor ,sizinle devam ediyorum ark5 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Gecikmeli olaraktan geldim... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI her nekadar rahatsız olsamda sizlerleyimy789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ağla2 Solumda Pamukk, sağımda Redflowers... ... Tiriniti de mi var? ... "Aşkın aldı benden beni, Bana seni gerek seni. Ben yanarım dünü günü Bana seni gerek seni. Yunus'dürür benim adım, Gün geçtikçe artar Odum. İki cihanda maksudum, Bana seni gerek seni" ... Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... ... Varlığım ihtiyaçtan azade... Tüm arkadaşlar morlar içinde... Muhteşemsiniz... Muhteşemdik... agl34 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:16 AM. |