![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ayyy!.. Işıkk'cığım nerelerdeydin sen? Çok baktım ben sana... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Yani deli olduğmuzu düşünüyorlar :-))) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI geçen nette araştırırken bir gazetede bu teknikten bahsedilmiş fakat çok tepkiler vardı.çok saçma bulunmuş.dosyalarına sadece bu dört kelime söylenerek nasıl olur gibi eleştiriler yorumlar.yazar tam olarak konuyu anlatamamış sadece o yazyı koymuş bende tamamını okumadım. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Şimdi girme fırsatı buldum, aklım burdaydı tabii.Bugün enerjim biraz düşüktü fakat sonradan düzeldim ve sizlerin mesajlarını okuduktan sonrada kendime iyice geldim.sevinclismileydance.şimdi uyuyana kadarda arınmaya devam edicem.super Cibelce bu tür psişik denilen olayları bende bir ara baya bir yaşamıştım.saf bilince, Öz'le tam temasa geçtiğim zamanlarda oluyor. Sevgiler hepinize actionsmile |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ışıkcım hoşgeldin çok şey kaçırdın.cibelceyi de artık ışıklı enerji yüklemesi yaptık.ben de hevese geldim sabaha kadar arınma yapmak geliyor içimden:) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
tabii sizinleydim ho'op arınımı yaptım o saatte.sevincli. Çok güzel olmuş gerçekten arkadaşlar her gece böyle toplaşalım.sevincli |
Evet ışıkcım okudun sanırım oğlumla yaşadığımız durumu. Acaba gerçekmi diye düşünüyorum şimdi kendi kendime. :-))) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bencede toplanalım. bu geceyi muhteşemdi. kalabalık olunca enerji daha yoğun oluyo |
Cibelce'cim o an o kadar konsantre olunuyor ki,tam anlamıyla geçmiş yok,hiçbişey yok bilinç saf halini alıyor işte ozaman neler yaşanmaz kisevincli nacizane yorumum.birazda deneyimimden kendiminde. Sizleri çook seviyorum kiss3 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 AM. |