Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

ismira 11-07-2009 12:45 AM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Ayyy!.. Işıkk'cığım nerelerdeydin sen? Çok baktım ben sana...

cibelce 11-07-2009 12:45 AM

Yani deli olduğmuzu düşünüyorlar :-)))

sudem8 11-07-2009 12:52 AM

geçen nette araştırırken bir gazetede bu teknikten bahsedilmiş fakat çok tepkiler vardı.çok saçma bulunmuş.dosyalarına sadece bu dört kelime söylenerek nasıl olur gibi eleştiriler yorumlar.yazar tam olarak konuyu anlatamamış sadece o yazyı koymuş bende tamamını okumadım.

ışıkk 11-07-2009 12:53 AM

Şimdi girme fırsatı buldum, aklım burdaydı tabii.Bugün enerjim biraz düşüktü fakat sonradan düzeldim ve sizlerin mesajlarını okuduktan sonrada kendime iyice geldim.sevinclismileydance.şimdi uyuyana kadarda arınmaya devam edicem.super
Cibelce bu tür psişik denilen olayları bende bir ara baya bir yaşamıştım.saf bilince, Öz'le tam temasa geçtiğim zamanlarda oluyor.

Sevgiler hepinize actionsmile

sudem8 11-07-2009 12:55 AM

ışıkcım hoşgeldin çok şey kaçırdın.cibelceyi de artık ışıklı enerji yüklemesi yaptık.ben de hevese geldim sabaha kadar arınma yapmak geliyor içimden:)

ışıkk 11-07-2009 12:59 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470350)
Ayyy!.. Işıkk'cığım nerelerdeydin sen? Çok baktım ben sana...

İsmira'cım,her gece yazardım valla dimiy789.aklım burdaydı hep hemen geçtim başına bilgisayarın.herkesler burdaymış meğersad456.
tabii sizinleydim ho'op arınımı yaptım o saatte.sevincli.
Çok güzel olmuş gerçekten arkadaşlar her gece böyle toplaşalım.sevincli

cibelce 11-07-2009 01:05 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470355)
Şimdi girme fırsatı buldum, aklım burdaydı tabii.Bugün enerjim biraz düşüktü fakat sonradan düzeldim ve sizlerin mesajlarını okuduktan sonrada kendime iyice geldim.sevinclismileydance.şimdi uyuyana kadarda arınmaya devam edicem.super
Cibelce bu tür psişik denilen olayları bende bir ara baya bir yaşamıştım.saf bilince, Öz'le tam temasa geçtiğim zamanlarda oluyor.

Sevgiler hepinize actionsmile

Evet ışıkcım okudun sanırım oğlumla yaşadığımız durumu. Acaba gerçekmi diye düşünüyorum şimdi kendi kendime. :-)))

cibelce 11-07-2009 01:06 AM

bencede toplanalım. bu geceyi muhteşemdi. kalabalık olunca enerji daha yoğun oluyo

ışıkk 11-07-2009 01:10 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470356)
ışıkcım hoşgeldin çok şey kaçırdın.cibelceyi de artık ışıklı enerji yüklemesi yaptık.ben de hevese geldim sabaha kadar arınma yapmak geliyor içimden:)

Hoşbuldum Sudem'cim ve çook güzel buldum.smileydance.Ben birde gece uyumadan önce bu kelimeleri söylerekten uykuya dalıyorumO0.rüyalarım çok net ve sanki ben bizzat gitmişim yaşıyormuşum gibi hissediyorum o anları.hatta birkaçı var rüya bölümünde paylaşayım bir aray789

Cibelce'cim o an o kadar konsantre olunuyor ki,tam anlamıyla geçmiş yok,hiçbişey yok bilinç saf halini alıyor işte ozaman neler yaşanmaz kisevincli nacizane yorumum.birazda deneyimimden kendiminde.

Sizleri çook seviyorum kiss3

sudem8 11-07-2009 01:13 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470361)
Hoşbuldum Sudem'cim ve çook güzel buldum.smileydance.Ben birde gece uyumadan önce bu kelimeleri söylerekten uykuya dalıyorumO0.rüyalarım çok net ve sanki ben bizzat gitmişim yaşıyormuşum gibi hissediyorum o anları.hatta birkaçı var rüya bölümünde paylaşayım bir aray789

Cibelce'cim o an o kadar konsantre olunuyor ki,tam anlamıyla geçmiş yok,hiçbişey yok bilinç saf halini alıyor işte ozaman neler yaşanmaz kisevincli nacizane yorumum.birazda deneyimimden kendiminde.

Sizleri çook seviyorum kiss3

ışıkçım gelmiş yok geçmiş yk o anda birşey düşünmediğimiz anda yani dünya ile ilgili teslimiyet başlıyor bence..O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 AM.