Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   yalvarırım yardım edin bana (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/371781-yalvaririm-yardim-edin-bana.html)

naz78 21-05-2009 09:23 AM

yalvarırım yardım edin bana

arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var çok bunalımdayım bir sorunum var bana yardım edin lütfen yalvarıyorum sizlere senetle ilgili başımda bir sıkıntı var şöyle anlatayım bir şey yapmak için senet imzalamak durumunda kaldım adamlarda dolandırıcıymış çok bir mebla değil 1250 tl ama ben zaten öyle sıkıntıdayımki bu bile beni çok sarsacak gelirse artı ailemin evi benim üstüme korkuyorumki büyük bir sıkıntı çıkarırlarsa diye eşim kızıyor bana neden böyle bir salaklık yaptın diye ev hanımıyım işin içinden çıkamıyorum buraya allah gönderdi beni biliyorum bana yardım edin duamı başka bişeylemi bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım varrrrr adamlar kayıp senetlerde o kadar kötüyümki anlatamıyorum bile doğru dürüst madi yönden çok sıkıntılıyım zaten bide bu başıma geldiki eğer bişey olursa bilmiyorum artık sonuçları ne olur allah rızası için bana yardım edin yalvarırımmm 96kl

realbluesky 21-05-2009 09:25 AM

Cevap: yalvarırım yardım edin bana

merhabalarrr paylaşım anlamında inacınızını arttırmak adına burda herkes size yardım edecektir

naz78 21-05-2009 09:27 AM

inşallah, inşallah ,inşallah

naz78 21-05-2009 09:49 AM

sanırım kimse uğraşmak istemiyor arkadaşlar lütfen yardımınıza çok ihtiyacım var burdada ümitsizliğe düşmek istemiyorum

ebekir 21-05-2009 09:51 AM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463145)
arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var çok bunalımdayım bir sorunum var bana yardım edin lütfen yalvarıyorum sizlere senetle ilgili başımda bir sıkıntı var şöyle anlatayım bir şey yapmak için senet imzalamak durumunda kaldım adamlarda dolandırıcıymış çok bir mebla değil 1250 tl ama ben zaten öyle sıkıntıdayımki bu bile beni çok sarsacak gelirse artı ailemin evi benim üstüme korkuyorumki büyük bir sıkıntı çıkarırlarsa diye eşim kızıyor bana neden böyle bir salaklık yaptın diye ev hanımıyım işin içinden çıkamıyorum buraya allah gönderdi beni biliyorum bana yardım edin duamı başka bişeylemi bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım varrrrr adamlar kayıp senetlerde o kadar kötüyümki anlatamıyorum bile doğru dürüst madi yönden çok sıkıntılıyım zaten bide bu başıma geldiki eğer bişey olursa bilmiyorum artık sonuçları ne olur allah rızası için bana yardım edin yalvarırımmm 96kl

neye karşılık verdiniz?ne zaman verdiniz?Biraz daha detay verirseniz hukuki yönden birşeyler yapılabilir belki.Ticaretle uğraştığımız için zaman zaman bizlerin başına da gelmiştir.O kadar telaşlanmayın.Muhakkak bir çıkış yolu olacaktır.Vereceğiniz detaylarla ilgili belki diğer arkadaşlar da olumlu sonuçlar doğuracak bilgiler verecektir.

sudem8 21-05-2009 12:48 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463145)

Sevgili Naz,Bend de aynı durumdayım.hatta benim iki senet.biri 500 biri 250 idi.rakamlara ilave etmiş beni icraya verdi.bir senedir uğraşıyorum.dükkanımda kiracıydı.bana kira vermedği gibi borçlu çıkardı.şimdi menfi tespit davasıaçıldı.yargıtayda güya borcum 110 bin lira...ya ben ne yapayım.Ama Allaha inancım çok fazla mutlaka yaptığı bu üçkağıt işi ortaya çıkar.haklı olduğumu ispatlarım.Allah her zaman doğrunun yanında....benim içim çok rahat benimde dükkanımın satışını istediler...kolay mı yetim malı oğlumun hakkını alabilmek.ilahi adalete sığınıyorum.üzülme herşey yoluna girer.korktukça üzerine çekersin..O0

teoman_ 21-05-2009 12:50 PM

nasıl yardım edelim sana
aramızda para toplayıp gönderelim mi?

realbluesky 21-05-2009 02:20 PM

bu site para toplama sitesine mi dönecek arkadaşlar nasıl bir teklif bu

sudem8 21-05-2009 02:37 PM

aman yanlış anlaşılmasın ben arkadaşı teselli etmek için bahsettm.yoksa kimseden yardım istemiyorum.hakkımı yasal yollardan ve ilahi adalete inanarak alacağımı biliyorum..

realbluesky 21-05-2009 02:43 PM

sudemcim ben sana demedim teomanın naza cvbını söledim biz burda paylaşım için burdayız ama aramızda para toplayalım yazılması bana ters geldi bu sitenin amacını saptırır

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 PM.