![]() |
SINAV ICIN YARDIM Sevgili dostlar, Cumartesi gunu benim icin cooook onemli olan bir sinava katilacagim.sizden yardimlarinizi rica ediyorum. Dualarinizla,enerjinizle,iyi dileklerinizle elinizden gelen her neyse yanimda olursaniz beni cok mutlu edersiniz.Desteginizi bilmek bana kendimi daha iyi ve guclu hissettirecek.Hayal ablam,redflowers,spy game ve tum dostlar . . . desteginizi kabul ediyor ve simdiden cok tesekkur ediyorum. sevgilerimle, |
Ynt: SINAV ICIN YARDIM yettiiiiiim desteklemeye başladım ablam, başarılar dilerim.. 96 |
Ynt: SINAV ICIN YARDIM Yanındayız canım.Başarılar dilerim. |
Ynt: SINAV ICIN YARDIM Hayal ablacım,Belgincim teşekkürler,yüreginize saglık kiss3 sınav 1 kaım cumartesi saat 14.00 te. |
Ynt: SINAV ICIN YARDIM bende pazar günü gircem rt67 cumartesi girecek olan arkadasa basarılar dilerim super |
Ynt: SINAV ICIN YARDIM Canı gönülden yanındayım,başaracağını biliyorum. |
Ynt: SINAV ICIN YARDIM Selero'cum bir haber ver canım çok merak ettim,nasıl geçti sınavın. |
Ynt: SINAV ICIN YARDIM sevgili selaro mesajını geç gördüm.marım henüz açıklanmamıştır. güneş ve ben her akşam benim sayıştay sınavım için enerji gönderiyoruz. benim enerjim neki tabı acemiyim ama başkalarının sana etiği dua daha çok tutarmış.. dualarım seninle canım , emekerlimiz boşa çıkmayacak üzülme başarıcaz:) cilgin897 |
Ynt: SINAV ICIN YARDIM Sevgili dostlarım, önce sınav sonucunu acıklamak istiyorum . . . . Bugun acıklandı veeee KAZANDIMMMMMMMMMMMMMMMMM blissy k8908 thumbsanim thumbsanim herbirinize coook teşekkürler,Belgincim,Hayal ablacım,sehrinaz ,saime ve destek olan tüm dostlar.Inanınki desteginizi o kadar cok hissettimki. Daha önce yazamadım evdeki bilgisayar bozuk,işte de pek mümkün olmuyor.Bilgisayarım hala bozuk su anda da bir arkadasımın bilgisayarından size yazıyorum.Son bir yılın öyküsünü yazayım size kısaca.19 haziranda siteye üye oldum, temmuz sonunda uzun yıllardır calıstıgım bölümden ayrılma kararı aldım,2 kasım 2007 de yeni bölümümde işe başladım.18 kasım 2008 de yeni bölümümde terfi ettim. Son bir yılda iş hayatımda olanların kısacık özeti.Bir yıl içinde kendim için iki önemli karar aldım ve ne iyi yaptımda aldım o kararları. Iş dışında da cok olumlu gelişmeler var hayatımda,daha sakin,huzurlu,kararlı ve inanclıyım artık. Ve ben her fırsatta telkinleri dinlemeye devam ediyorum,biliyorumki yukarıda yazdıklarımda cok büyük katkıları var. Çalıştım,inandım hiçççç sorgulamadım ve başardım.şimdi çok mutluyum. Desteginiz icin tekrar teşekkürler,iyiki varsınız |
Ynt: SINAV ICIN YARDIM Tebrikler selero,başarılarının devamını diliyorum.. 25889 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM. |