Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dans Motivasyon Cd (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dans-motivasyon-cd/)
-   -   En İyi Dans Kursları Linkleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dans-motivasyon-cd/677-en-iyi-dans-kurslari-linkleri.html)

hayatimdegisti 19-01-2007 06:29 PM

En İyi Dans Kursları Linkleri
 
DANS MEDENİ BİR İHTİYAÇ EĞLENCELİ BİR SPORDUR.
Amacım profesyonel nitelikte dans sanatçısı yetiştirmek kültürünü oluşturmak, beden estetiği ile müziksel işitme ve ritim kulak duyusunu geliştirmektir. Eğitimlerimiz teknik metotlarla dansı öğretirken müziği tanıtmak ve dansa uyarlamaktır. Her iki dalında müzik ve dans ritmini öğretip kulak dolgunluğunu geliştirmektir. Ders alırken devamlı aldığı derslerin müziğini de öğretip dansla uyarlayıp müziğe ve dansa uyum daha zevkli dans etmektir. Maalesef Türkiye'de dans okulları yok, dans eğitimi yok, prosedür yok. Amacımız genç yaşlı 7’den 70’e herkese dansı aşılamaktır. Dans kişinin bünyesini dinç tutar ve kilo alış verişini de aynı oranda dengeler. Öğrencilerimden de gördüğüm ve yaptığım araştırma sonuçlarına da bakarak şunu söyleyebiliriz; dans stresi yok eder, asabi bir yapıya sahipseniz ve kurtulmak istiyorsanız dans edin ama isteyerek ve zevkle yapın. Stres ortamından kurtulacağınıza biz garanti veriyoruz. Ayrıca dans kireçlenmeyi yok eder. Dansın temeli ve dansın profesyonelliğini öğrenmekse tamamen teknik metotlarla olmaktadır. Bunun için biz tamamen teknik metotlarla bu eğitimi vererek hem profesyonel hem de dansa gönül veren amatörler için bir kaynak oluşturmaktayız...
http://www.hamdigunesdans.com 12389

etfelya 26-05-2007 02:19 AM

Ynt: En İyi Dans Kursları Linkleri
 
Dans bambaşka bir duygu.Dans ederken ruhunuz sadece rıtme odaklanıyor .Kalmıyor zıhınde işin evin durumları.Kendını ıyı ıfade edebılıyorsun.Tavsıyeedeceğim güzel bir kurs var.TAN SAĞTURK DANS VE BALE OKULU.şİDDETLE TAVSIYE EDERIM .Hızlı bır gelsıım saglıyorrr

birtek 13-07-2007 08:05 PM

Ynt: En İyi Dans Kursları Linkleri
 
eşım dans kurslarına hep karsı oldu, ama ben cok ısıtyorum, partnerım olmadan nasıl bu ısı yapcamı bılmıyorum 4897

fatale 18-12-2007 01:32 AM

Ynt: En İyi Dans Kursları Linkleri
 
İki sene önce 3 ay boyunca latin dans kursuna gittim.Çok iyi bir dans kursuydu hala da öyle..Kursla beraber aktif olarak salsa gecelerine katıldım,epeyce ilerletmiştim ki, bazı özel nedenlerden ötürü devam edemedim.

Sevgili Papirüs, eğer latin kursuna gitmek istiyorsan,partner sıkıntısı yaşamazsın. Bizim sınıfta herkes birbiriyle dans ediyordu. Partner sıkıntısı yaşamıyorduk.Bayanların daha çok olmasına rağmen,hocaların güzel bir sistemi vardı, sorun yaşanmıyordu. Salsa vs öğrenmek isteyenlere, Mundo Latino'yu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.Yeri Taksim'dedir.
Eğer karşıya geçemem bana Anadolu Yakası'ndan bir yer önerin,derseniz, ''kerimcanozel@yahoo.com'' dan bağlantı kurmanızı önerebilirim. Gerekli bilgi oradan aktarılıyor.

www.mundolatinodance.com

scouter 31-07-2010 05:50 PM

Cevap: En İyi Dans Kursları Linkleri
 
Merhaba Kocaeli civarında bildiğiniz kaliteli dans kursları var mı?


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.