Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/)
-   -   telkinler sonrası moral bozukluğu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/620241-telkinler-sonrasi-moral-bozuklugu.html)

kamil4569 13-12-2011 01:19 AM

telkinler sonrası moral bozukluğu

konunun yeri doğrumu bilmiyorum ama konulara baktım ama hiç birinde böyle konu yoktu gereken yere modlar taşır zaten yanlışsa

şuan sırayla dinlediklerim

suçluluk telkini
ego telkini
zinde uyanma
sosyal fobi

bunları sırayla dinliyorum sabah uyandığımda sanki biraz mutlu gibi oluyorum gece rüyalarımda kabus görüyorum sanırım bir kaçkere uyanıyorum ama sabah hatırlamıyorum ama bilinçaltındaki bastırılan duygulardan oluyormuş sanırım sitede görmüştüm.
ama akşama doğru hava karardığında içime çok fena sıkıntı geliyor mutsuz oluyorum gündüzde oluyor ama geceki kadar kötü değil neden oluyor acaba bilen varmı ? sigarayıda bıraktım onun etkisi olabilirmi acaba?

cevaplıyanlara teşekkür ederim sizi seviyorum...

sweeet 13-12-2011 11:35 AM

Cevap: telkinler sonrası moral bozukluğu

Özellikle suçluluk telkini garip rüyalara hatta kabuslara neden olabiliyor. Yine bilinçaltınıza baskı yapıyorsa sf telkini de biraz neşenizi kaçırabilir. Ama geçecek biraz daha sabır.

Tabi sigara içmeyi mutluluğa bağdaştırdıysanız sigarayı bırakmanız da ruh haliniz üzerinde etkili olabilir. Sigarayı bırak telkini veya mutluluk telkini de ekleyebilirsiniz listenize
.

_jenny_ 13-12-2011 02:47 PM

bencede zamanla geçicektir alışma sürecindesin bendede inanılmaz baş ağrısı yaptığından bir süre ara verdim mesela..
bu gibi yan etkileri malesef oluyor ama bunlarıda olumlu düşünceyle yenebiliceğimize inanıyorum..:)

azraist_24 13-12-2011 06:16 PM

Listen bana gore guzel devam etmeni tavsiye ediyorum, yalniz ``Mutluluk`` telkinini de eklersen sucluluk telkininin yan etkilerini en azindan minime edebilirsin... Vazgecme sakin ve yeni telkin dinlemeye basladiysan lutfen bu listeni en az 2 hafta dinlemis olmaya gayret et ve daha sonra sucluluk telkinini cikararak diledigin baska telkinleri ekleyebilirsin...

Mutlu Kalman dilegiyle....

kamil4569 14-12-2011 02:59 AM

hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız

ego güçlendirici telkinini dinliyorum onun içinde mutluluk telkini var diye duymuştum...

dün akşam dinliyemedim çok başım ağırdı ve aşırı inanılmaz mutsuzdum bugün farklı birgün oldu şuanda mutlu gibiyim telkinleri açtım.
sigara bıraktırma telkini benim işime yaramaz gibi geliyor çünki sigarayı istiyerek bırakmadım fiziksel zararlarını görmeye başladım tırnaklarda hafif sarı renk oluştu farkedilmicek şekilde ama devam edersem içmeye parmaklarda sararcak görüntü bozukluğu o yüzden bırakmak zorunda kaldım ama aşırı bunaltıcı birşey oluyor içmediğimde tarifi imkansız bir mutsuzluk oluyor ya yemek yiceksin yada sigara içiceksin yemeğide yemiyorum kiloları daha yeni verdim şuan tam istediğim şekildeyim yani anlıcağınız şu 2 haftalık süreç geçse çok iyi olcak ama dayanabilirsem :)

ama sanırım sigarayı sevme nedenimde sosyal fobiden kaynaklanıyor benim durumumda olan çoğu kişi hak verecektir ama buraya yazmıyacaktır onu biliyorum.
herneyse yanınızda kimse yok ve dışarı çıktınız nabarsınız?
a-)cafeye gidersiniz kızlı erkekli (bu sosyal fobili birisi için imkansızdır hiç tek başına gidilirmi oraya yanında birisi olmadan diye düşünür örn:ben)
b-)gidersin bi kahveye söylersin çayı yakarsın sigarayı okursun gazeteyi (aklınıza yattı dimi neden çünkü orası sadece erkeklerin girebildiği yer)

verdiğim örnekler kendime göre ve düşündüğüm kadarıyla orta derece s.f var bende ne az ne çok tam ortası bilgili arkadaşlar varsa yazarsa yazdıklarıma göre s.fnin hangi derecede olduğunu sevinirim...

filo100 17-12-2011 08:19 PM

Merhabalar ben de yeni başlayanlardanım.Telkinleri dinlemeye başlayalı 1 haftayı geçti ve bende ağrısı yapmıyor ama bazen kendimi çok rahat, huzurlu, bazen de çok mutsuz hissetmeye başladım.Herhalde yeni dinlediğim içindir diye düşünüyorum ve içimde ara sıra yararı olmaz diyen sese rağmen dinlemeye devam edeceğim. Burdaki pek çok yorumu okuyunca aaa aynı ben diyorum. Umarım biz de güzel değişimler yaşarız^-^ Deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler25889

sweeet 17-12-2011 08:44 PM

Herkeste aynı yan etkiler görülecek diye birşey yok. İlk başta dinlediğim zaman hiç de başağrısı gibi bir etkinin farkında değildim. Daha sonraki dönemlerde zaman zaman ruh halime bağlı olarak başağrısı yaşadım. Yine de illa olacak diye birşey yok. Dilerim tüm değişimleriniz en iyi yönde gerçekleşir.

Alıntı:

içimde ara sıra yararı olmaz diyen sese rağmen dinlemeye devam edeceğim.

İçinizdeki o bütün negatifliği ile konuşan sese rağmen dinleyin. İçinizdeki senin bir süre sonra daha pozitif konuştuğunu farkedeceksiniz. :))

filo100 19-12-2011 11:30 PM

Öyle umut ediyorum.Destek için sağolun.k8908 Şimdiden yorgunluğumu daha az hissetmeye başladım.Pes etmek yok.bisiklet

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 AM.