Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Daha İyi Futbol (http://www.hayatimdegisti.com/forum/daha-iyi-futbol/)
-   -   Mucize Gol (http://www.hayatimdegisti.com/forum/daha-iyi-futbol/1017-mucize-gol.html)

hayatimdegisti 16-03-2007 04:24 PM

Mucize Gol
 
kahvesmiley wave
[youtube=425,350]PExFRbs1jLw[/youtube]
Sevilla kalecisi son saniyede attığı kafa golüyle takımına turu getirdi

16.03.2007 15:25
Sevilla kalecisi Palot maç boyunca yaptığı kritik kurtarışlar ve penaltı pozisyonları ile değil, uzatma dakikalarında attığı golle maçın adamı oldu.

UEFA Kupası son şampiyonu Sevilla, 2-2'lik maçın rövanşında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına karşı elenmekten son anda kurtuldu. Sevilla kalecisi Andres Palop, uzatma dakikalarında bir gol kaydederek bir mucizeye imza attı.

İlk yarının golsüz geçtiği karşılaşmada, ikinci yarı ev sahibi ekip 49'da Matuzalem ile 1-0 öne geçti. Ancak 53'te Sevilla Maresca ile beraberliği yakaladı. 83. dakikada Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar 2-1 öne geçti. Sevilla'nin kalecisi Palop, 90+4'te kornerden gelen topa kafa vurarak attığı golle inanılmazı başardı ve maçı uzatmaya götürdü.

Uzatmada 105. dakikada Sevilla Ernesto Chevanton ile bir gol daha bularak adını çeyrek finale yazdırdı.

PALOP: GOL TANRININ HEDİYESİYDİ

UEFA Kupası'nda dün akşam yapılan 4. tur rövanş maçında takımının beraberlik golünü atarak, Sevilla'nın çeyrek finale çıkmasını sağlayan kaleci Andres Palop, maçın uzatma anlarında attığı golle ilgili, "Gol tanrının hediyesiydi" yorumunda bulundu.





Dün akşam Ukrayna'da Shakhtar Donetsk ile oynadığı maçta uzatma dakikalarına 2-1 geride giren ve maçın 4. uzatma dakikasında kullanılan korner atışında ileriye çıkan kaleci Palop'un kafa golüyle beraberliği yakalayan geçen yılın UEFA Kupası şampiyonu Sevilla, maçı uzatmaya götürmüş ve uzatmalarda Ernesto Chevanton'un attığı golle 3-2 öne geçerek çeyrek finale adını yazdırmayı başarmıştı.

Kalecilerin son dakikalarda korner atışına çıkmasının çok normal olmadığını belirten Palop, "Rakip takımın futbolcuları, bizim oyuncuların hepsini tutmuştu. Antrenmanlarda takım arkadaşlarımdan gördüğüm gibi geriden gelerek ceza alanı içinde hareketler yapmaya başladım ve top direkt bana doğru geldi. Topu gördüğüm anda 'Evet işte bu Tanrı'nın hediyesidir' dedim. Benim için çok önemli bir goldü. Bu golü 2 oğluma armağan ediyorum" diye konuştu.

Palop, Sevilla'ya 2005 yılında Valencia'dan transfer olmuştu.


kadirayvaz 17-03-2007 08:20 AM

Mucize Gol
 
Az rastlanır bir olay.Kaleci dediğin de böyle olmalı.Yeri geldiği zaman gol bile atabilmeli. sapkal89 sapkal89 sapkal89 smiliyface smiliyface smiliyface

lilo 27-05-2008 12:27 PM

Ynt: Mucize Gol
 
müthiş bişey şu futbol çok seviyorum


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.