Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çocuklar İçin Etkinlikler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cocuklar-icin-etkinlikler/)
-   -   Bilgisayarda Çocuk Tiyatrosu! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cocuklar-icin-etkinlikler/5220-bilgisayarda-cocuk-tiyatrosu.html)

cicek1973 19-03-2008 10:41 PM

Bilgisayarda Çocuk Tiyatrosu!
 
Bilgisayarda Çocuk Tiyatrosu!

İnteraktif eğitim yazılımları üreticisi EuroSoft, BigSoft markasıyla 4 yaş üzerindeki çocukların eğitimine katkıda bulunan “Çocuk Tiyatrosu-ÇOTİ” isimli bilgisayar programının üçüncüsünü satışa sundu. “Bücür Elma” ve “Gerçek Dost” hikayelerinin bulunduğu programda iki hikaye kitabı, bir VCD çizgi film ve renkli çıkartmalar yer alıyor. Çocuklar hikayeleri hem izleyip hem de dinleyebiliyorlar. Hikaye kitabından da hikayeyi takip edilebilen çocuklar bilgisayar programındaki eşleştirme, yap-boz ve boyama bölümleri ile yeteneklerini geliştiriyorlar.

Prof. Dr. Haluk Yavuzer “Çocuk Tiyatrosu–ÇOTİ 3” için “Görsel algılama, hikaye anlama ve resimle ilişkilendirmede, okul öncesi eğitimde temel kazandıracak bir eser” değerlendirmesini yapıyor.

EuroSoft Genel Müdür Fatih Karcı tarafından projesi hazırlanan programdaki hikayeler Şenay Saçbüker tarafından kaleme alındı ve Ogan Kandemiroğlu tarafından resimlendirildi, animasyonları hazırlandı. Tiyatro sanatçısı Hüseyin Köroğlu çizgi animasyon haline getirilen hikayeleri seslendirdi.

Fiyatı: KDV dahil 25 YTL.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.