Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çocuklar İçin Etkinlikler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cocuklar-icin-etkinlikler/)
-   -   18. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cocuklar-icin-etkinlikler/14298-18-uluslararasi-cocuk-resim-yarismasi.html)

cicek1973 25-10-2008 12:02 AM

18. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması
 
Çocuklar, iklim değişikliğini resimle anlatacak

Birleşmiş Milletler Çevre Programı’nın (UNEP), Bayer AG ile birlikte düzenlediği 18. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması’nın bu yılki teması “İklim değişikliği: Önümüzdeki Zorluk”. Dünyanın dört bir yanındaki çocuklar, iklim değişikliğiyle mücadele yolları hakkındaki görüşlerini kâğıda dökmeye davetliler.

http://www.cocukrehberi.com/images/p...-yarisma-1.JPG

18. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması, 5 Haziran 2009 tarihi (Dünya Çevre Günü) itibariyle 6 ila 14 yaşları arasındaki tüm çocukların katılımına açık. Resim yarışması için son başvuru tarihi ise 15 Ocak 2009. Global yarışmanın birincisi, seçilecek iki ikinci ve dünyanın çeşitli bölgelerinden kazananlar, 2009 yılında çocuklar arasında düzenlenecek uluslararası çevre etkinliğine katılmaya davet edilecekler, Bayer ve UNEP’ in düzenleyeceği bir törenle ödüllerini alacaklar. Katılımcılar, çok cazip para ödülleri ve diğer çeşitli ödüller de kazanma şansına sahipler. UNEP, resimleri New York’taki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde ve farklı yerlerde sergileyecek.

1991 yılından beri, 100’den fazla ülkeden 190 bin çocuğun, dünyanın durumu hakkındaki korkularını ve umutlarını ifade ettikleri bu resim yarışması, Bayer ile UNEP arasında 2004 yılından beri sürdürülen ortaklığın tamamlayıcı bir parçası ve devamı. Her yıl, bu iki ortak, hem bu yarışmayı hem de farklı bir düzine çevre projesini çocuklar ve gençler için birlikte hayata geçirmeye devam ediyorlar.

Yarışma için en önemli katılım şartları şunlar: Resimlerin A4 veya A3 formatında hazırlanması ve katılımcının adı, soyadı, yaşı, adresi, telefon numarası ve varsa e-posta adresinin resmin arkasına yazılması gerekiyor. Katılımcılar, boya malzemelerini seçmekte serbestler. Resimlerin daha önce başka herhangi bir resim yarışmasına katılmamış olması lazım.

Resimler, Avrupa UNEP Bölge Ofisi’nin adresine postayla gönderilecek. Konuyla ilgili, www.unep.bayer.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.



WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.