Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çocuklar İçin Etkinlikler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cocuklar-icin-etkinlikler/)
-   -   Lego şampiyonası başlıyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cocuklar-icin-etkinlikler/12713-lego-sampiyonasi-basliyor.html)

cicek1973 18-08-2008 11:34 PM

Lego şampiyonası başlıyor
 
Lego şampiyonası başlıyor

Danimarka’daki Lego Dünya Şampiyonası’na Türkiye’den iki minik gidecek. Türkiye’deki seçmeler 16-31 ağustos tarihlerinde çeşitli kentlerde yapılacak. Büyük final ise 6 eylülde gerçekleştirilecek.
Lego’nun kuruluşunun 75. yıldönümü kapsamında Danimarka’daki Legoland’de bu yıl ilk kez düzenlenecek Lego Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek 5-7 ve 8-9 yaş gruplarından birer minik Lego şampiyonu, yapılacak bu seçmelerde belirlenecek.

Billund kentindeki Legoland’e bir yakınıyla birlikte gitmeye hak kazanmak için 5 ile 9 yaş arasındaki miniklerin, kampanya tutarında Lego ürünü satın alarak, belirtilen tarihlerde ilgili alışveriş merkezlerinde düzenlenecek yarışmalara katılmaları gerekiyor. Yarışmalarda şampiyon adaylarından, Lego parçalarıyla belirlenen temaya uygun tasarımlarını oluşturmaları istenecek. Küçük yarışmacıların, Lego parçalarıyla yaptıkları eserler adlarına kaydedilecek.
Türkiye distribütörü Adore Oyuncak tarafından oluşturulacak eleme jürisi, yarışmaların ardından her yaş grubu için ayrı ayrı finalistleri belirleyecek. Finale kalan yarışmacılar, eylül ayındaki Türkiye Şampiyonası finaline davet edilecek.

Seçmelerin tarihleri ve iller şöyle:
16-17 ağustos: Bursa Korupark AVM
23-24 ağustos: Ankara Arcadium AVM
30-31 ağustos: İzmir Forum Bornova AVM
30-31 ağustos: İstanbul Tepe Nautilus AVM

Büyük final:
6 eylül: İstinye Park AVM

Ayrıntılı bilgiyi www.adoreoyuncak.com internet sitesinden, yarışmaların gerçekleştirileceği alışveriş merkezlerinden ve Lego satış noktalarından alabilirsiniz.


girdap 19-08-2008 12:22 AM

Ynt: Lego şampiyonası başlıyor
 

"ego şampiyonası" şeklinde okumuşum. 98569

Kaygusuz 02-09-2016 03:19 PM

Cevap: Lego şampiyonası başlıyor
 
Arkadaşlar yiğenime hediye olarak lego alacağımdan kendi sitesi olan lego adresinden mi alayım yoksa loco poco üzerinden mi alayım?


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.