![]() |
Bayanlar Güzelliklerini koruyup ¨güzellesebilirler Bayanlar Güzelliklerini Koruyup Güzelleşebilirler Ve şimdi, iyi görünümlerini kaybetmekten korkan (kaçımız korkmayız?) hoş bayan okurlarım için rahatlatıcı sözler. Elbette ki gençlik, tazelik ve iyi görünümünüzü korumayı istemekte haklısınız. Ve yalnızca, gizli kimliğinize sahip olduğunuzun farkına vararak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Bu gizli kimlik, bilinçdışınıza yerleşmiş ve haddini bilmez kırışıklıkları yok etmek, çökmüş yanakların altına sağlıklı dokulardan sıkı et destekleri koymak ya da hissiz gözleri pırıltılı bir gülümsemeyle onarmaktan daha fazlasını istemeyen küçük peri kızıdır. Evet, tek yapmanız gereken imajinasyonunuzu, yüzünüzü ya da bedeninizi, onların nasıl olmasını istiyorsanız öyle görmek için eğitmektir. Onları idealinize yakın biçimlerde görme şansınız oldukça yüksektir. Dinleyin, gözünüzün ya da saçınızın rengini, çenenizin ya da burnunuzun şeklini değiştirebileceğinizi söylemiyorum: Her zaman fiziksel olasılıkları akılda tutmalıyız. Ancak gerçekten de görünümünüzü daha iyi hale getirebilir, yaş ve yorgunluğun saldırılarını geri püskürtebilirsiniz. Sırası gelmişken şunu da belirtmeliyim ki, eğer uygun biçimde kendi kendine telkin uygulamaları yaparsanız, yorgunluk hissetmeniz de olası değildir. Çünkü yorgunluk, büyük ölçüde imajinasyon meselesidir. Yapılacak bir işiniz olduğunu düşünün. Eğer baştan "Zor ve yorucu olacak." diye düşünürseniz, kesinlikle öyle olacaktır; bu düşünceye açık olur ve kendinizi büyük ölçüde yorgun ve sıkkın hissedersiniz. Ancak düşünüş biçiminiz farklı olursa ve "Bu işin kolay olacağını ve onu yaparken zevk alacağınızı" söylerseniz en ufak bir kendi kendine telkin yorgunluk hissetmezsiniz. Zor bir işi kolay yapmanın en ip yolu, ona ciddiyetle girişmek ve öyle yapmaktır. Alinti:M.Resat Guneri ARKADASLAR BEN ARTIK HER SABAH AYNAYA BAKTIGIMDA ONCE BENI GUZEL YARATIGI ICIN RABBIME SUKREDIYORUM ONDAN SONRADA... GÖZLERIMI KAPATIP 29 YASIMDAKI GORUNTUMU HAYAL EDIYORUM...eeh o zamanlarda daha guzeldim haniii ttli3 (hadi ordan kendini begenmis sende) y789 |
Ynt: Bayanlar Güzelliklerini koruyup ¨güzellesebilirler Alıntı:
|
Ynt: Bayanlar Güzelliklerini koruyup ¨güzellesebilirler Canim nerelerdesin sen, ozlettin valla...ee hayatim sende yaptigin uygulamani bizimle paylassan ttli3, ayrica tavsiyen uzerine bundan boyle 22 yasimi hayal edicem... kiss3 |
buralardayım, fazlaca forumu takıp edemıyorum bılıyorsun ama gırdıkce okumaya calısıyorum forum cok guzel, bendekı uygulamalar akla hayale gelmez yazıcam da arkadaslar gülerler diye yazmıyorum utananadam aslında cok komık ve eglencelı ama gel gor ki işe yarıyor(muş) |
Ynt: Bayanlar Güzelliklerini koruyup ¨güzellesebilirler biraz israrci olucam bu konuda, ama bana ozel mesaj olarak yazarsan sevinirim..ben gulmem aa34 madem eglenceli mutlaka ise yaradigina inaniyorum kiss3 |
Ynt: Bayanlar Güzelliklerini koruyup ¨güzellesebilirler yaa bize de söyleyin valla gülmücez maximumfelix biz de güzelleşmek istiyoruz gulensmiley anlat lütfen forumda yok olmaz diye ısrarlıysan özelden ben de isterim neymiş 12389 o eğlenceli yöntemler(eğlenceliymiş ya daha bi merak ettim doğrusu dusun ) |
Ynt: Bayanlar Güzelliklerini koruyup ¨güzellesebilirler kızlar siz zaten güzelsiniz, ama yine de oranını arttıralım, degil mi? ark5 |
hadi bekliyoruz önerileri |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 PM. |