Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Cilt Güzelliği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cilt-guzelligi/)
-   -   kimyasal peeling sonrası... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cilt-guzelligi/10390-kimyasal-peeling-sonrasi.html)

suzzy 27-06-2008 07:51 PM

kimyasal peeling sonrası...
 
KİMYASAL PEELING TEDAVİ SONRASI

http://www.hossohbetci.com/saglik/oncesonra14.jpeg

Yüzeysel peelingten sonra geçici kızarıklık, kabuklanma ve soyulma olabilir. Bu tür şikayetler peeling cilt tipine göre ayarlanarak giderilebilir.

KİMYASAL PEELING SONRASI NORMAL HAYATA DÖNÜŞ

Yüzeysel kimyasal peeling ile geçici kızarıklık, kabuklanma ve kuruluk günlük yasam ve çalışma hayatini engellemez. Düzenli uygulanan kimyasal peeling tedavisinden sonra cilt daha canlı ve parlak hale gelir. Mutlaka kimyasal peeling tedavi sonrası ve seans aralıklarında günlük cilt bakımında güneşten koruyucu krem kullanılmalıdır.

KİMYASAL PEELING SONRASI BAKIMI

Tedavi alanları serin tutulur ( örneğin yatıştırıcı su spreyleri)
Kabuklar koparılmamalıdır. İz kalabilir.
Yüzeysel kimyasal peeling sonrası hafif nemlendiriciler, derin kimyasal peeling sonrası yoğun nemlendiriciler kullanılır.
En az 6 ay güneşten korunulmalıdır.
Tavsiye edilirse geceleri retinoik asit, AHA veya hidrokinon kullanılabilir.
KİMYASAL PEELING SONRASI YENİ GÖRÜNTÜNÜZ

Yüzeysel kimyasal peeling sonrası daha sağlıklı ve canlı bir cilt görünümü oluşur. Tedavi devam ettikçe cildin yapısı daha sağlıklı bir hale gelir.

KİMYASAL PEELING YAN ETKİLERİ

Kimyasal peeling uzman bir hekim tarafından yapılırsa yan etki olma olasılığı çok düşüktür. Baslıca yan etkiler şunlardır:

Derin peeling sonrası yoğun nemlendirici kullanılmasından dolayı gözenek tıkanması sonucu komedon oluşabilir.
Infeksiyon gelişebilir. Bu daha çok derin peeling sonrası olabilir. Derin peeling sonrasında antibiyotik kullanımı gerekli olabilir. Ayrıca sik uçuk çıkaranlarda derin peeling öncesi ve sonrasında uçuğa etkili ilaçlar kullanılmalıdır.
Infeksiyon veya peeling sonrası kabuklarla oynamak izlere neden olabilir.
Düzensiz lekelenmeler olabilir. Özellikle esmer tenli kişilerde görülebilen bu yan etkinin olamaması için düzenli güneşten koruyucu, leke tedavisinde hidrokinon kullanılmalıdır.

sedaozcan11 15-07-2015 04:54 PM

Cevap: kimyasal peeling sonrası...
 
ben de kimyasal peeling uyguladım ama ciddi anlamda yan etkileri oldu

nalanca 08-08-2015 06:06 AM

Cevap: kimyasal peeling sonrası...
 
siz bu link vrdiğiniz dermat kliniğinde mi cildinize zarar verdiler. ya bu kliniklerin para için yapmayacağı şey yok. ne diyeyim, hem dünya para alıyorlar hem de insanlara zarar veriyorlar. ben de kimyasal peeling yaptırmıştım bir klinikte, gittim doktor konuştu tamam dedim 1500 lira verdik, aa bir baktım doktor değil 18 yaşında bir kız uygulama yapıyor, neyse 3. seansta bu kız asiti cildimde unuttu, bir sürü sıkıntı yaşadım. bu güzellik merkezleri yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.

neyse bende konuyu araştırayım dedim meğerse bu işlemler çok da zor işlemler değil ve insanlar evde kendisi bile yapıyor, üstelik zararı da çok az, fiyata gelince 20 liraya satılan asitlerle bu iş yapılıyor, 20 lira nerede 1500 lira nerede. neyse konuyu araştıranlar için yazıyorum detaylı bilgi için

şu siteye bakabilirsiniz: KİMYASAL PEELİNG


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.