![]() |
telkinleri dinleyemiyorum(dinlemiyorum) nerdeyse 2 ay olacak çekirdek inanç yaptıralı,telkinler gelince şöyle yazıyordu "Öncelikle:Suçluluk,Ego,Kendine güven adlarında, Ücretsiz olarak sunduğumuz bu 3 telkini en az 2 hafta boyunca günde 8 sa. kadar dinlemiş olmanı genel olarak öneriyoruz. Eğer bu telkinleri bu güne kadar dinlemediysen:" ben bu telkinlerden suçluluk ve egoyu daha önce dinlemiştim epey ama yapmışken düzgün yapayım diye önerildiği gibi 2 hafta dinlemeye karar verdim ama bir türlü düzenli olarak 2 hafta dinleyemedim şunları, arada diyorum boş ver direk ana telkinlere başla ama onlarada başlayamıyorum bir türlü. ilk 1-2 gün düzgün dinliyorum ondan sonra iş çıkıyor yada ne bileyim akşamlarıda dinleyemediğim için gündüz vaktim yetmiyor dinlemeye 8 saat dinleyemeyincede olmamış bir işe yaramayacakmış gibi hissediyorum. Nasıl bir mantığım var anlayamadım sadanim. Ayrıca bir sorum olacak bana 13 tane telkin gönderildi onları dinleyeceğim ama onların arasına bu kendine güven,ego ve suçluluğu katmalı mıyım? Biliyorum iş bende bitiyor ama yazmadan rahatlayamıyorum, yazmak istedim. Bugün başladım ana telkinleri dinlemeye İnşalaah bırakmam yarıda. Hergün 1 saatte olsa dinlemeye çalışacağım. (Böyle mi yapmalıyım bunu söylerken bile içim rahat etmiyor illa 8 saat olacaktuh788) |
Cevap: telkinleri dinleyemiyorum(dinlemiyorum) 1-2 hafta uyurken dinle sonra da çekirdek inanç telkin listeni dinle canım.Ben öyle yağpmıştım. Ve o içinden gelen olumsuz ego sesine de kulak verme seni yolundan döndürmeye çalışıyor seni koruyacakmış gibi görünüp kendisini koruyor yani değişmeni engelliyor. Sevgiler. |
Cevap: telkinleri dinleyemiyorum(dinlemiyorum) teşekkürler, ayrıca şuda takılıyor aklıma, telkin sesini duyabileceğim en düşük ses seviyesine getiriyorum, iyi hoş su sesini duyuyorum ama bazen etraftaki başka sesler bastırıyor bu sesi, mesela yolda yürürken bir araba geçince ses filan duymuyorum, mecbur yol boyunca ses yükselt alçalt yapıyorum. Düşününce zaten asıl telkini duymuyoruz, ha su sesi gelmiş ha arabanın sesi. Yani bu şekilde başka bir sesin telkindeki su sesini veya müziği bastırmasının herhangi bir olumsuz yanı var mı? Düzgün düşününce yok gibi geliyor ama içim rahat etmiyor illa duyacam azda olsa su sesini (yada müziği.) |
Cevap: telkinleri dinleyemiyorum(dinlemiyorum) Geçici gürültüler o kadar da olumsuz etkilemez diye düşünüyorum. |
Cevap: telkinleri dinleyemiyorum(dinlemiyorum) teşekkür ediyorum bir şey daha soracağım: -Verilen ana telkinlere Ego,suçluluk veya kendine güvenide eklemek gerekiyor mu ? Yoksa bu üçünü ilk 2 hafta dinleyip bitiriyormuyuz? |
Cevap: telkinleri dinleyemiyorum(dinlemiyorum) Suçluluk telkinini 2 - 3 hafta sonra çıkartıp dönem dönem arınmak için tekrar ekleyebilirsin listene. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 AM. |