Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Çekirdek inanç tespiti yaptırdım:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/620545-cekirdek-inanc-tespiti-yaptirdim.html)

handesav 18-01-2012 10:09 PM

Çekirdek inanç tespiti yaptırdım:)

Evet sonunda Abdullah beyle biraraya geldik ve çekirdek inançlarım ortaya çıktı. Çok doğru tespitlerdi, ben de belki içten içe biliyordum ama onlarla bu şekilde yüzleşmemiştim. Abdullah bey konusuna çok hakim ve çok yardımcı, kendisine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum... Ve heyecanla cdlerimi bekliyorum. Yaklaşık 1,5 ay sonra buradan olumlu değişimleri siz forum arkadaşlarımla paylaşacağım. Ve Abdullah bey şunu söylemeliyim ki; dünkü konuştuklarımızdan sonra bugün ''bu kadar kontrol etmesem ne değişecek ki'' dedim ve kendime bir nebze de olsa söz geçirebildim. Bu çok iyidi gerçekten:))) Dünkü güzel başlangıç için çok teşekkür ederim:)))

Lusid 18-01-2012 10:26 PM

Cevap: Çekirdek inanç tespiti yaptırdım:)

Olumlu değişimleri günlük olarakta paylaşabilirsiniz. Eminim birçok arkadaş okuyacaktır. 25889

handesav 18-01-2012 10:35 PM

Kesinlikle paylaşacağım:))

handesav 02-02-2012 09:51 PM

Merhabalar,
Bugün telkin cd dinlemelerimin 1. 10 günün 10.günü:) Çok güzel gidiyor. Özellikle erteleme konusunda ilerleme göstermeye başladım. Artık aklıma gelen ve yapmam gereken ne varsa o anda yapıyorum, bu güzel bir gelişme benim için. İştahımaçıldı bayağı, neyse kilo sorunum yok ama yine de dikkatli olmam gerekir. Uzun yıllardır çözülemeyen ve gerçekten benim kendi imkanlarımla çözemyeceğim bir sorunum var, o konuda güzel gelişmeler yaşıyorum.
Sabırsızlık gösterdiğim konularda biraz daha duruldum, tam anlamıyla atlatamadım ama önceye göre daha olumlu bu durum da. 2. 10 günlük dönemde daha iyi netice alacağımı biliyorum.
Bazen dalgalanmalar yaşıyorum, daha sakin ve kendime güvenli oldum. Abdullah bey'in çok kullandığımı tespit ettiği kelimelerim vardı, onlardan bir nebze kurtuldum. Ve bunlar için çaba sarfetmiyorum. 2. ve 3. dönemlerde daha da iyi olacak.
Bir konu da; bu normal mi bilmiyorum ama iç sıkıntıları ve dönem dönem stresler olabiliyor anlamsız yere. Daha önce bu süreçten geçen arkadaşlar varsa deneyimlerini okumak isterim.

Sevgiler,
Hande

nympa 08-02-2012 09:45 AM

Selam, çalışmanız nasıl gidiyor ve gelişmeleriniz merak ettim

+energy 22-04-2012 11:13 PM

merhabalar,
ben de yaptırmak istiyorum ama yaptıranlar neden deneyimlerinin devamını bizimle paylaşmıyorlar,çok merak ediyorum lütfen neler odu paylaşırmısınız,sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 AM.