Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Çekirdek İnancı Biz Neden Bulamıyoruz_? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/618423-cekirdek-inanci-biz-neden-bulamiyoruz_.html)

gobbo 02-05-2011 02:32 AM

Cevap: Çekirdek İnancı Biz Neden Bulamıyoruz_?

Arkadaşlar bu arada bilgileri edinmeye ve tıoparlamaya çalışıyorummmm...:=) Jung konusunda bana tavsiye edebileceğiniz kitaplar, kollektif bilinç ve arketipler konususnda da bilgisi olanlar burada paylaşırlarsa sevinirim.....:=) Çekirdek inançla ilgili kalıpların çoğu bizim arketip deddiğimiz aslında genetik kodlarımızda bile var olan çeşitli bilgilere de dayandırılabiliyor arkadaşlar.....:=)Bunları bizlerle paylaşacak arkadaşları belkiyoruzzzzz...:=) Sevgiyle kalın....:=)

nlg 02-05-2011 10:33 AM

sevgili arkadaşlar temelde 12 tane arketipimiz var bu arketiplerimiz kişiliğimiz dürtülerimiz duygularımız vetemel inançlarımız ayrıca her insanda 4 tane temel arketip vardır bu arketipler insanı kurban olmaktan ve kurban etmeye eyer kişi kötümser biri ise kurban olarak kullanır bunları meditasyon yaparak olumluya cevire biliriz

gobbo 03-05-2011 02:49 AM

Merhaba nlg peki bu bahsettiğin arketipleri biraz açar mısın bizde bilsek bunların neler olduğunu?.....:=) Sevgiyle kalın....:=)

nlg 03-05-2011 12:10 PM

y789ben bu arketipleri bir yerde okudum ve meditasyon la uyguladım eyer bunlarla aramızda barış sağlamazsak hayatımıza bollugu bereketi sevgiyi yani kısaca isteklerimizi alamayız diyelim ki hayatta hep haksızlıklara uğruyoruz ve ne kadar şannsız oldugumuzu ve hep üzüntü kahır içerisinde yaşadıgımızı düşünüyoruz evet burada kurban arketipimiz devreye giriyor ve kendimizi kurban olmuş görüyoruz ve hissediyoruz eyer kurban arketipimizle bağlantıya gecer ve ona bundan sonra kurbanedilmek degil kurban edilecegim kişileri ve olayları bana göster dersek tabi bu cok güzel bir medi halinde bunu talep etmeliyiz ikinci arketipimiz sabotajı bu arketipimiz ise diyelim bir karar aldık ve spor yapıcaz ve saglılı yaşam yürüyüşleri ve önünüze bir takım engeller cıkıyor ve bir türlü kararınızı uygulayamıyorsunuz işte sabotajcı arketipinizin görevi bu sizi sabote etmek ve önünüze engeller cıkarmak bu arketiplerimizi eyer farkına varıp silkinmessek bu tür şeyleri hayatımızda sürekli yaşarız ve deriz ki neden bu kısır döngü içerisindeyim sevgili arkadaşlar bende bunları aşmaya calışıyorum dilimin döndügünce size anlatmaya calıştım size ayrıca bir şey itiraf edeyimkurban arketipimim calışmasını yaptım fakat sabotaşcı calışmasına bir türlü yogunlaşıp yapamadım işte burda beni sabote eden arketipim yine devrede en yakın zamanda o calışmayıda tamamlıcam kendimi sabote etmekten vaz gecmeliyim umarım acıklayıcı olmuşumdur sevgiyle kalın arkadaşlar

yaseminist 03-05-2011 01:04 PM

Alıntı:

gobbo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797697)
Merhaba nlg peki bu bahsettiğin arketipleri biraz açar mısın bizde bilsek bunların neler olduğunu?.....:=) Sevgiyle kalın....:=)

Merhabalar,
Ben arketiplerle ilgili bir yazı buldum, aşağıda linkini veriyorum, umarım faydası olur...

Sevgiler...

Arketipler

nlg 03-05-2011 01:08 PM

cok güzel yaseminist ben bu kadarını okumamıştım sadece 4 ana arketip konusunu bilyordum teşekkürlerart56art56

yaseminist 03-05-2011 01:20 PM

rica ederim sevincli

gobbo 03-05-2011 04:49 PM

Evet çok teşekkürler bu sayede bayağı bilgi sahibi oldummmmm....:=)Sevgiyle kalın....:=)

SapphireLady 02-12-2012 05:21 PM

arkadaşlar merhaba.

daha önce de forumun başka bir yerinde yazdım tekrar yazayım. çekirdek inancınızı (ben ego kodu diyorum) kendiniz de biraz zaman biraz çaba ve bolca dikkatle bulabilirsiniz. tabiki isterseniz uzmanlardan yardım almanız da mümkün. ama asla kendiniz bulamazsınız gibi bir şey söz konusu bile olamaz. ben bu mesleği yapmaya başlamadan önce nice ego kodumu kendim bulup kendim değiştirdim. sonra yıllar içinde yeterli hale gelerek bunu meslek olarak yapmaya başladım. şu an bunu meslek olarak yapan ülkemizdeki ünlü kişisel gelişimcilerin hepsi birine ego kodunu mu buldurdu sizce? evet kimisi hocalarının yardımını aldı bu konuda ama birçok kişi de kendi kendine çalışarak bulup değiştirdi negatif ego kodlarını.

ayrıca az evvel çekirdek inancın bir tane olduğunu yazan (bunu başka yerden o şekilde öğrenen) bir arkadaşımız vardı ona da cevap yazmış olayım. çekirdek inanç (yani ego kodu) hiç kimsede asla 1 tane olamaz. onlarca yüzlerce ego koduna sahibiz hepimiz. kimisi bizi pozitif etkileyen kimisi de negatif etkileyen kodlar bunlar. bizim amacımız bizi negatif etkilediğini düşündüğümüz kodlarımızı bulup yeni kodlar yaratmak yani zihnimizi bi nevi yeniden programlamak diyebiliriz buna.

umarım faydalı olabilmişimdir.

sevgiler...

dragon41 04-04-2014 08:51 PM

banada gonderirimisin tesekkurler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:53 AM.