| ||||||||||
|
Çekirdek İnanç Bulma Kişisel gelişim uzmanı Abdullah Canıtaz çekirdek inancınızı bulmanıza yardım ediyor. |
Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aslında buna öğrenilmiş öğrenilmiş çaresizlik deniyor yine dönüiştürmek bizim elimizde en azından farkındayızz ilk adımı geçtik :) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...a-bilinci.html Genelde erkekler daha özgür olur bizim buralarda para harcarken müdahale edilmez seçimleri onaylanır filan. Tabiki yetistirilme tarzına bağlı oluyor Benim abim babamla ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #28 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2015
Tesekkür: 33
49 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Aslında buna öğrenilmiş öğrenilmiş çaresizlik deniyor yine dönüiştürmek bizim elimizde en azından farkındayızz ilk adımı geçtik :) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...a-bilinci.html Genelde erkekler daha özgür olur bizim buralarda para harcarken müdahale edilmez seçimleri onaylanır filan. Tabiki yetistirilme tarzına bağlı oluyor Benim abim babamla çalışıyor ve üst katimizda yaşıyor Aynı is yeri olunca ve keseler bir olunca burda onay alma akabininde müdahele kaçınılmaz tabiki Benim düşünceme göre her aile evladının iyiliğini ister..kendileri nasıl gorduyse öyle davranirlar..Bu durum değişmez.Kendimizde degistirmek istediğimiz bir davranışin farkına vardigimiz zaman; böyle devam edip etmeme konusunda karar almak gerekiyor Ben hayatıma sahip cikabilirim Kimseyi kırıp uzmemeye gayret ederek Sahnede benim rolüm varsa istediğim şekilde oynamak isterim Bunuda onlara kanıtları Sonrasında onay ve müdahale ye ihtiyaç duyulmaz Önce bu duruma karar verip inanıyoruz sonrada eyleme geçiyoruz kisacasi.. Bilindiği üzere de biz kızlar güçlü erkekler tercih ediyoruz Kendi ayakları üzerinde durabilen.kararlarını verebilen bireyler daha çekici geliyor Genelleme yapıyorum ama etrafimdaki insanlar böyle Yada ben kendi babamdan bunu gördüğüm içinde böyle şekil aldı diyorum
__________________ MarlyN Konu Nurkann tarafından (04-03-2016 Saat 04:25 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aslında buna öğrenilmiş öğrenilmiş çaresizlik deniyor yine dönüiştürmek bizim elimizde en azından farkındayızz ilk adımı geçtik :) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...a-bilinci.html Genelde erkekler daha özgür olur bizim buralarda para harcarken müdahale edilmez seçimleri onaylanır filan. Tabiki yetistirilme tarzına bağlı oluyor Benim abim babamla ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi