Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   benim çekirdek inancım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/463121-benim-cekirdek-inancim.html)

Sultan 28-12-2009 11:02 AM

benim çekirdek inancım

beni rahatsız eden bir konu üzerinde uzun süre düşündüm.evda biri rahatsız olduğunda onunla ilgilenip hemen temizlik yapmaya başlıyorum.hasta olan kişi kimse eşim yada çocuklar yeterince onunla ilgilenmediğimi düşünüp sitem ediyorlardı.
bencede haklıydılar.temizliği daha sonrada yapabilirdim.ama hemen kalkıp temizlik yapmaya devam ediyordum.benim 3 yaşındaki kızım eline ıslak mendilini alıp sehbaları siliyordu.anneciğim ben yaparım sen oyun oyna dediğimde birden 3 yada 4 yaşına gitim.küçücük görünüyordum.annem hasta idi.geçmiş olsun ziyaretine bir grup teyze gelmişti.annem hasta olduğu için ortalık biraz dağınık idi.kadınlar bana sen kız çocuğusun buraları temizlemen lazım dedikleri geldi.
gözlerimden bir iki damla yaş süzüldü.agl34daha kızım yaşında idim.biri hasta olduğu zaman niye telaşla temizlik yaptığımı anladım.
iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

Elektra 28-12-2009 12:50 PM

Cevap: benim çekirdek inancım

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576672)
beni rahatsız eden bir konu üzerinde uzun süre düşündüm.evda biri rahatsız olduğunda onunla ilgilenip hemen temizlik yapmaya başlıyorum.hasta olan kişi kimse eşim yada çocuklar yeterince onunla ilgilenmediğimi düşünüp sitem ediyorlardı.
bencede haklıydılar.temizliği daha sonrada yapabilirdim.ama hemen kalkıp temizlik yapmaya devam ediyordum.benim 3 yaşındaki kızım eline ıslak mendilini alıp sehbaları siliyordu.anneciğim ben yaparım sen oyun oyna dediğimde birden 3 yada 4 yaşına gitim.küçücük görünüyordum.annem hasta idi.geçmiş olsun ziyaretine bir grup teyze gelmişti.annem hasta olduğu için ortalık biraz dağınık idi.kadınlar bana sen kız çocuğusun buraları temizlemen lazım dedikleri geldi.
gözlerimden bir iki damla yaş süzüldü.agl34daha kızım yaşında idim.biri hasta olduğu zaman niye telaşla temizlik yaptığımı anladım.

Çocuklukta meydana gelen olaylar bazen ruhumuzda derin izler bırakabiliyor. Sevgiler sarı papatya...

bayşegül 29-12-2009 04:34 PM

ben çedirdek inancını nasıl bulduğunuzu anlayamadım utananadam yardımcı olur musunuzdusun2

YESHAPPY 29-12-2009 05:07 PM

gerçekten maşallah diyebileceğim bir farkındalık.Niye bunu yaptığını çözebilmiş olman çok güzel. Buna sebep olanlar da farkına varsın da bi daha demesinler miniklere birşey

derya88 29-12-2009 05:34 PM

harika birşey çekirdek inancını bulman, keşke herkes bu kadar becerikli olabilse farkındalık olabilse. bu kimi zaman çok zor oluyor bende hala çözemedim birkaç tane var ikilemde kalıyorum .sevgiyle kal hep gül aglama sakın...

Sultan 29-12-2009 08:08 PM

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576968)
harika birşey çekirdek inancını bulman, keşke herkes bu kadar becerikli olabilse farkındalık olabilse. bu kimi zaman çok zor oluyor bende hala çözemedim birkaç tane var ikilemde kalıyorum .sevgiyle kal hep gül aglama sakın...

canım benim ikilemde kalma çözmeye başla.göreceksin daha çok rahatlayacaksın iyi ki varsın sevgiyle mutlu kalasıny789

prenses1 24-03-2010 01:37 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576672)

merhaba bengusu bende çekirdek inancımı bulmak istiyorum önereceğiniz bir kitap var mı sevgiyleO0

scouter 14-09-2010 12:34 AM

Çekirdek inancımızın ne olduğunu anlamak için ne gibi yollardan geçmemiz gerekiyor? Yapmamız gereken şeyler nelerdir? Yardım isteyebilir miyim?

Sultan 14-09-2010 08:16 AM

Alıntı:

scouter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768259)
Çekirdek inancımızın ne olduğunu anlamak için ne gibi yollardan geçmemiz gerekiyor? Yapmamız gereken şeyler nelerdir? Yardım isteyebilir miyim?

ben çekirdek inancımı bulmak için hayatıma söyle bir göz attım.sürekli tekrarlanan olaylara baktım.ve çekirdek inançlarımı buldum...sizde bulabilirsiniz....y789

scouter 16-09-2010 12:43 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768265)
ben çekirdek inancımı bulmak için hayatıma söyle bir göz attım.sürekli tekrarlanan olaylara baktım.ve çekirdek inançlarımı buldum...sizde bulabilirsiniz....y789

Sürekli tekrarlanan olaylar derken nasıl olaylardan bahsediyorsunuz bengusu?? Örnek verebilir misiniz? Ya da bunları belirlerken nelere dikkat etmem gerekiyor?

Sultan 16-09-2010 08:39 AM

Alıntı:

scouter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768615)
Sürekli tekrarlanan olaylar derken nasıl olaylardan bahsediyorsunuz bengusu?? Örnek verebilir misiniz? Ya da bunları belirlerken nelere dikkat etmem gerekiyor?

canım seni rahatsız eden canını sıkan ve sürekli tekrarlayan olaylara bak.sana yardımcı olacaktır.
sevgiyle mutlu kalkrzm67

scouter 21-09-2010 12:53 AM

Sağol açıklamaların için çok teşekkür ederim arkadaşım..

vittoria è nostra 30-12-2010 01:17 PM

ne güzel o minik yüreğiyle kızınızın size ışık olması.. ben buna bakmakla görmek arasındakı fark diyorum.. eger sorgulamasaydık hayatımızı belkide hergün yaşadıgımız bir olayın aslında bize birşeyler anlatmaya çalıştıgını farkedemeyebilirdik. sayenizde bende sorguluyorum hayatımda buna benzer yineledıgım olaylar var mı dıye. ne mutlu sıze o güzel yüreği eşsiz kızınıza sahıp oldugunuz için. herdaim sevgiyle huzurla ve ışıkla kalmanız dileğimle. sevgilerimle.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:44 AM.