Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Yaşadığım ,Önemli bir- çekim yasası- örneği... Aşk üzerine... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/9910-yasadigim-onemli-bir-cekim-yasasi-ornegi-ask-uzerine.html)

yaprakk 15-06-2008 12:00 PM

Yaşadığım ,Önemli bir- çekim yasası- örneği... Aşk üzerine...

Size aşk'la ilgili bir çekim yasası örneği vermek istiyorum.(Bu olayı bundan 7-8 yıl önce yaşadım.O zamanlar çekim yasasını kullanmış olduğumdan haberim bile yoktu!)

Burda, sizlerle paylaşıp paylaşmama konusunda tereddütte kaldım ama en sonunda paylaşmaya karar verdim yaşadığım olayı.

O zamanlar benden yaşça büyük birine aşıktım. (arada 10 yaş fark vardı).Ve bulunduğum ortamda çoğu kişi bu x'e karşı hayranlık duyuyordu.

Öyle bir aşıktım ki,gece gündüz aklımdaydı...Acaba onunla çıkmak nasıl olur diye düşünüyordum devamlı.Ama bir yandan da teklif etse bile kabul etmem diyordum.(çok farklıydık her bakımdan).

Hatta şöyle bir hayal kuruyordum.

Onunla buluşmuşuz.Benden hoşlandığını söylemiş.Ben'de tam ondan hoşlandığımı söyleyecekken vazgeçmişim...Teklifine hayır demişim...Nedense hayalim güzel başlasa bile sonu olumsuz bitiyordu...Biliyordum çünkü onunla birlikte olamayacağımı...

Neyse...

Aradan epey zaman geçti,bir de ne öğreneyim meğerse o da beni seviyormuş.Bir gün buluştuk.
Gözlerimin içine baktı ve benden hoşlandığını,niyetininin ciddi olduğunu söyledi...

Tam ona ne kadar aşık olduğumu söyleyecektim ki...ona olumsuz cevap verdim...

işte böye... Ne düşündüysem aynen yaşamıştım...Çekim yasasını öğrendikten sonra düşüncelerimizin ne kadar önemli olduğunu farkettim...

Pamukk 15-06-2008 12:04 PM

Ynt: Yaşadığım ,Önemli bir- çekim yasası- örneği... Aşk üzerine...

çok ama çok güzel ama sonuna çok üzüldüm ağla
inanılmaz 25889

teoman_ 15-06-2008 12:05 PM

bu hikayeden çıkardığım tek sonuç şu oldu:
ilk teklifin kabul edilmediyse ikinci, üçüncü teklifi yapmak için mutlaka cesaretin olsun. blissy wave

aysunt 15-06-2008 02:40 PM

peki o cesaretten ne zaman vazgeçmek lazım desem dusun

teoman_ 15-06-2008 02:52 PM

Alıntı:

aysunt Nickli Üyeden Alıntı
peki o cesaretten ne zaman vazgeçmek lazım desem dusun

istediği halde bir teklifi geri çevirmek sadece bayanlara özgü bir durum olsa gerek. belki ikinci teklifte inadından vazgeçer ve kabul eder düşüncesiyle söylemiştim.
cesaretten vazgeçme konusuna gelince bilemiyorum kişiden kişiye göre değişir bu cesaretin dozu. kendi açımdan söylüyorum, kafaya çantayı yiyince aklım başıma gelir belki smiliyface
konu biraz dağıldı ama neyse
çekim yasası noktasında ilginç bir tecrübe olmuş super

Novos 28-09-2008 10:20 PM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
bu hikayeden çıkardığım tek sonuç şu oldu:
ilk teklifin kabul edilmediyse ikinci, üçüncü teklifi yapmak için mutlaka cesaretin olsun. blissy wave

khkh56

Casandra 04-10-2008 01:40 PM

sevindim düşüncelerimin başkasında olmasına..ama benimki olumlu..umarım banada bi qün aynısı olur ...:) ve ben kabul ederim..

perilice58 04-10-2008 02:56 PM

dusunişte benim şu anki yaşadıklarımda buna benziyor hep olumlu başlıyor sonu hep olumsuzlukla bitiriyordum hayellerim olsun düşüncelerim olsun ve şu an dada başima gelmek üzere peki bunu nasıl tersine çevirebilirim ben bu yönde akıl verirseniz memnun olurum hayellerimin sonu hep ayrılık ama en sonunda gene birliktelik kafam iyice karıştı sanırım bende bu çekim yasasını bilmeden bilinçsiz şekilde kullanıyom dusun

cancer 27-10-2008 11:22 AM

Alıntı:

yaprakk Nickli Üyeden Alıntı

Size aşk'la ilgili bir çekim yasası örneği vermek istiyorum.(Bu olayı bundan 7-8 yıl önce yaşadım.O zamanlar çekim yasasını kullanmış olduğumdan haberim bile yoktu!)

Burda, sizlerle paylaşıp paylaşmama konusunda tereddütte kaldım ama en sonunda paylaşmaya karar verdim yaşadığım olayı.

O zamanlar benden yaşça büyük birine aşıktım. (arada 10 yaş fark vardı).Ve bulunduğum ortamda çoğu kişi bu x'e karşı hayranlık duyuyordu.

Öyle bir aşıktım ki,gece gündüz aklımdaydı...Acaba onunla çıkmak nasıl olur diye düşünüyordum devamlı.Ama bir yandan da teklif etse bile kabul etmem diyordum.(çok farklıydık her bakımdan).

Hatta şöyle bir hayal kuruyordum.

Onunla buluşmuşuz.Benden hoşlandığını söylemiş.Ben'de tam ondan hoşlandığımı söyleyecekken vazgeçmişim...Teklifine hayır demişim...Nedense hayalim güzel başlasa bile sonu olumsuz bitiyordu...Biliyordum çünkü onunla birlikte olamayacağımı...

Neyse...

Aradan epey zaman geçti,bir de ne öğreneyim meğerse o da beni seviyormuş.Bir gün buluştuk.
Gözlerimin içine baktı ve benden hoşlandığını,niyetininin ciddi olduğunu söyledi...

Tam ona ne kadar aşık olduğumu söyleyecektim ki...ona olumsuz cevap verdim...

işte böye... Ne düşündüysem aynen yaşamıştım...Çekim yasasını öğrendikten sonra düşüncelerimizin ne kadar önemli olduğunu farkettim...

hayretedici bir şey,
ben bu çekim yasasını duyduğumdan beri hep düşünüyorum; bence bu insanların bir şeyi hayal ederken onun olmasını dua etmek gibi bir şey bence rt67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 AM.