![]() |
Cevap: Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler Kıpçakbeyi Arkadaşım doğru yerdesin bundan 1,5 ay önce r ettim ama Allahtan bişey olmadı deprasyona girdim ve bunu atlattım çok kötü bür çıkmazın içindeydim bu konuda sana yardımcı olabilirim şimdi bazı şeyleri çok iyi biliyorum.GERÇEK SIR adlı kitabı okumanı tavsiye ederim çok motive edici bir kitap.Demek istediği şu sen bişey yapmak istiyorsun mesala bir araba almak istiyorsun 3-4 arkadaşın seni motive ediyor alırsın diyorsan biraz birikim yaparsın alırsın sana bir istek doğuyor heycanlanıyorsun motive oluyorsun,ama bir tanesinin sana sen buarabayı lamazsın zaten ne kazanıyorsun ki ödeyemezsin diyor bu bir kişinin düşüncelerine odaklanırsın çünkü beynimizde negatif duygular daha ağır basıyor bilinçaltı bu olumsuzluğa inanmış birde o bir kişi de onay verince bilinçaltın onay veriyor doğru diyor seni karamsarlığa itiyor bu durum o zaman bütün heycanın bitiyor,motivasyonun düşüyor bu olaya odaklanman da zor oluyor haliyle |
Cevap: Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler Çok şükür şu an iyiyim.Özellikle çekirdek inanç telkinlerinden sonra rahatladım.Otuz yıldır çok kolay şeyler yaşamadım son üç yıl ise hepsi sıkıştırdı beni.Son anda her şey iyi oldu dedik ama işte meğersem pamuk ipliğine dönmüşüz.Kıvılcım beklermişiz. İlk atanınca arkadaşlık bağlarımız iyiydi.Bizde ilçede ki (zaten vermiyorlardı ama) işe yakın kuş uçmaz kervan geçmez belde de lojmana geçtik.Ağaçtan başka şey yok.Sonra arkadaşlar dağıldı.Kiminin vardiyası , kiminin gün sonu yorgunluğu.Yapa yalnız kaldım.Bu beni iyice içime kapattı.Kendimi eve kapattım. Evden işe , işten eve oldu. Daralmaya sıkılmaya başladım.Öyle şeyler işte. Şimdi ben Right girl/Doğru kız dinlesem.Doğru kişiyi çeker miyim. https://www.youtube.com/watch?v=N_u7P75zjf4 khkh56 Neyse öğreneceğiz.Şükür benim parayla sıkıntım yok ama hayata biraz geç başladık.Birde geçmişte hep sıkıntı yaşadığımız için para harcamayı bilemiyorum.Hepsini biriktirmem gerekiyormuş gibi geliyor.Sahibinden de araba fiyatlarına bakıyorum çok uçuk geliyor.Ben bunu vermem moduna giriyorum.Her ne kadar biri olmasa da malum evlilik filan durumları var.Annem sıkıştırıyor para biriktir araba almalıyım şoförlüğüm iyi değil.Onlarda dert oldu.Bir de kız kardeşimde evlendi.O da ağabey para biriktir çok para gidiyor deyince ben bunalıma girmiştim. Benim hikayemde ilaç ta benim zehir de benim. |
Cevap: Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler Bende merak ettim bu çekim yasası neymiş dedim ve Nil Gün'ün kitabını aldım. Çekim Yasası Hayatın Büyük Sırrı - Nil Gün | Kitapyurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş. Ne zaman okurum ve sıra gelir bilemem.Cengiz Erşahin'in kitaplarının bir ikisini okumuştum.Fena değil aslında ama her otobüs dinlenme tesisi ve bazı büyük otogarlarda 3-5 liraya satılan kitapları olunca ve büyük karakterli kitaplar olunca sanki al dakikaya oku bitir bende zaten yarım saatte yazdım imajı oluştu bende. Onuda alırım bir ara dediğim gibi kişisel gelişime çok yeniyim geçen sene belki bu zamanlar okumaya başladım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 AM. |